18.8 C
София
понеделник, юни 24, 2024

Новина в Novinite-Dnes.eu: Юлиян Цолов осъден за измама, продава лукс имот на „Сан Стефано” (СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Вълка от Уолстрийт“ Юлиян Цолов вече може да се похвали с присъда и в България. След като веднъж търка наровете в САЩ след влязла в сила присъда за финансови измами, на 15 май тази година Софийският градски съд също удари мошеника, на когото сега ще му се наложи да върне взета сума от клиент за несвършена работа в размер от 93 840 лв. както и да заплати 18 768 лв. неустойка, научи ексклузивно Novinite-Dnes.eu.

Менте-бизнесменът е осъден и да заплати 20 895 лв. разноски по делото.

Сега въпросът е как измамникът ще намери нужните над 120 000 лева, след като към момента финансовото му състояние било плачевно. Според запознати положението с кеша е толкова зле, че Цолов редовно нямал пари дори за сметките по барове и ресторанти.

За да е пълен ужасът второто дело срещу него за финансови измами в особено големи размери също е в ход и прокуратурата работи доста сериозно по събраните в продължение на месеци доказателства, научи още Novinite-Dnes.eu.

Вероятно именно заради неразрешимите си парични проблеми Юлиян продава лукс апартамента си на столичната улица „Сан Стефано”, а съпругата му – палавата Славена Вътова, бързо решила да намери друг „балкон” с гледка към БНТ, на който да се препича.

Проверка по рама

Просрочените вноски по ипотеката и бързите кредити, които се оказват непосилни за Цолов, явно спъват устрема и на другите кандидатки за сърцето му – сред златотърсачките върви слух, че ако някоя иска да бъде с Юлиян, ще ѝ се наложи да го дундурка финансово.

Въпреки това тарикатът не спира да търси петимни за ласки в социалните мрежи и често пише съобщения на красавици с присъщия му вежлив и възпитан тон.

За съжаление обаче надвисналото безпаричие спира всяка разумно мислеща дама от каквато ѝ да е връзка с бившия американски затворник, завърши източникът на Novinite-Dnes.eu.

Материалът Новина в Novinite-Dnes.eu: Юлиян Цолов осъден за измама, продава лукс имот на „Сан Стефано” (СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ