7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

Новина в Новините Днес: МВР разследва контактите на Иван Гешев с Мартин Нотариуса, срещите записани

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Криминалисти от МВР проверяват видеозаписи на срещите на бившия главен прокурор Иван Гешев с Мартин Божанов – Нотариуса, съобщи пред Новините Днес източник от Вътрешното министерство. За такива срещи намекна и.ф. прокурор №1 Борислав Боби Сарафов, на което неговият предшественик на поста отвърна със заплахи за дела за клевета.

Въпреки това съществуват множество записи от охранителните камери, опасли Съдебната палата, как Мартин Нотариуса влиза от входа, водещ директно към Върховна прокуратура, където е кабинетът на Иван Гешев като главен прокурор, намекна информаторът на Новините Днес.

Записите се анализират времево, за да е ясно към момента на визитата на Мартин Нотариуса дали Иван Гешев е бил в кабинета си, така че да отпаднат всякакви съмнения за пристрастност. Запознатият с тайни от кухнята на събитията съобщи ексклузивно, че връзката между Гешев и Божанов минава през адвокат, който също е обект на проверка от МВР.

Очаквайте продължение на съдебно-криминалната сага само в Новините Днес

Проверка по рама

Материалът Новина в Новините Днес: МВР разследва контактите на Иван Гешев с Мартин Нотариуса, срещите записани е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ