17.9 C
София
четвъртък, септември 28, 2023

Новините Днес алармира НАП: Кръчмар изгони топ адвокат и депутат от ресторант в къмпинг „Черноморец“ – поискали касов бон (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Нагъл кръчмар в къмпинг „Черноморец“, скрит зад фирма „Сънрайс блу лагун“ ООД, изгони политик и топ адвокат от плажния ресторант „Симпъл бийч“, след като бе уличен, че пести данъци, като не издава касови бонове, научи репортер на Новините Днес.
Адв. Иво Лулчев (вляво) и Александър Паунов

По-рано днес един от най-известните адвокати в България Иво Лулчев в компанията на лидера на Комунистическата партия и бивш депутат от БСП Александър Паунов решили да хапнат в кръчмата досами плажа в къмпинга.

Първоначално двамата си поръчали кока-кола и тоник, които чинно заплатили, но получили касов бон само за колата на цена 4 лева. Адв. Лулчев, който е председател на Независимото сдружение „Екогласност“, но работи още в Комитета за защита на потребителите и Центъра за спешна юридическа помощ, веднага попитал защо тоникът е пропуснат?!
В касовия бон тоникът липсва…

Въпросът му не бил удостоен с отговор и вместо извинение двамата били помолени да напуснат заведението. Любопитно е, че и съседните барчета също отказали да сервират обяд на двамата, очевидно предупредени, че може да имат проблем при обичайното некоректно издаване на касовите бонове.

Каква ще е реакцията на пазарджиклията Иво Лулчев, носител на приза „Про Боно адвокат” за 2020 година, ще научим много скоро.
На вниманието на НАП: в плажния ресторант „Симпъл бийч“ мамят с касовите бонове

Преди време същият наемател от фирма „Сънрайс блу лагун“ сътвори екшън на плажа – десетки туристи, основно чужденци, станаха свидетели на унизителен за българския туризъм сценка, разиграла се на паркинга на къмпинг „Черноморец“.

Проверка по рама

Камион и частни гардове спряха достъпа до плажа с мотив, че земята, използвана за паркинг, е частна собственост и никой няма право да паркира на нея, както и да използва частния терен, за да слезе до ивицата.
„Бяхме уведомени, че точно пред входа на къмпинга е паркиран камион, а около него има гардове, които спират достъпа. Дойдохме на място, за да проверим какво става. Появи се представител на фирмата „Сънрайс блу лагун“ ООД, който твърдеше, че теренът е тяхна собственост и никой няма право да влиза в него.

Това обаче е пълно безумие, защото така се ограничава достъпът до плажа, ние сме наели плажа от държавата и нямаме никаква вина“, каза пред Флагман.бг Милен Янков, акционер във фирмата, наемател на плажната ивица на къмпинг „Черноморец“.

Материалът Новините Днес алармира НАП: Кръчмар изгони топ адвокат и депутат от ресторант в къмпинг „Черноморец“ – поискали касов бон (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ