България

Новините Днес научи: Бойко и Севда ТВ сеят опорки в Нова и bTV, Вуйчо Спас играе двойна игра

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бойко Борисов и Севделина Арнаудова продължават да заливат с опорките на ГЕРБ големите частни телевизии Нова и bTV, алармира източник на Новините Днес от медийния бизнес.

Баце и Седва ТВ диктуват как да бъдат поднесени новините чрез директна комуникация с главния продуцент „Новини и актуални предавания” в Нова Илия Дафов и с шефа на нюзрума в bTV Антон Хекимян.

Само в Новините Днес: Спас Русев мамил на изпита в ЮЗУ, спасил го… партийният секретар (КАК от шофьор се става мултимилионер?)

Мръсотията е, че Буци и неговата пиарка дават указания как да бъде представена всяка новина, свързана с ГЕРБ, както и по какъв начин да бъдат ударени противниците на хунтата.

Проверка по рама

Всичко това се случва зад гърба на мултимилионера Спас Русев, дърпащ конците на двете медии, който обаче се е изхитрил и вече тъче на два стана.

НОВА ДАЛАВЕРА: Вуйчо Спас купи „Булсатком“

От една страна Вуйчото, както наричат перничанина, вечеря в скъпарския ресторант „Кристал палас” с Иво Прокопиев, пред когото твърди, че новинарският поток ще бъде „независим” и ще отразява в пълнота случващото се в дясното политическо пространство и в управляващата „Продължаваме промяната”.

От друга, обаче, Русев продължава да се кълне във вярност пред Бойко Борисов, в което има известна доза истина, след като месеци след провала на ГЕРБ Баце и Севда ТВ все още командват нюзрумите на най-гледаните телевизии.

Материалът Новините Днес научи: Бойко и Севда ТВ сеят опорки в Нова и bTV, Вуйчо Спас играе двойна игра е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button