13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Новините Днес пита МВР: Пращал ли е депутат от ГЕРБ голи клипове и снимки на малолетно момиче, потулени в Седмо РПУ?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Грандиозен скандал със свой депутат крие шайката ГЕРБ. Източник на Новините Днес от СДВР твърди, че в Седмо РПУ е подаден сигнал от малолетно момиче, в което то разкрива интимна връзка с народния избраник Д.А. от ГЕРБ. В последствие, необяснимо как и защо, жалбата е била изтеглена.
Малолетната твърди още, че въпросният депутат, чието име ще разкрием в отделна публикация, изпращал свои голи снимки и перверзни клипове.

Нашият източник пита дали Д.А. е наясно, че е имал отношения с момиче, ненавършило 14 години, което е наказуемо от закона?
Тъй като в момента въпросният депутат е с имунитет, той не носи отговорност и не може да бъде съден, но трябва да си понесе последствията. След като влезе в политиката изключително много се промени и започна високомерното му отношение към спортистите, пише в сигнала до Новините Днес.

Въпросите около скандалната връзка трябва да получат своите отговори както от МВР, така и от самия депутат, настоява нашият читател.
Материалът Новините Днес пита МВР: Пращал ли е депутат от ГЕРБ голи клипове и снимки на малолетно момиче, потулени в Седмо РПУ? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ