7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

Новините Днес разследва: Крие ли Ангел Джамбазки апартамент на „Шанз-Елизе” за €9 000 000, записан на брат му? (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Евродепутатът от ВМРО и кандидат за лидер на най-имотната партия в България Ангел Джамбазки ли е истинският собственик на 3-стаен апартамент на пъпа на един от най-скъпите градове в света – френската столица Париж, пита източник на Новините Днес в сигнал, вече подаден до българската прокуратура.

Според непотвърдената информация жилището се намирало на световноизвестния централен булевард „Шанз-Елизе”, като имотът се оценявал на 9 милиона евро, раздуха историята пред Новините Днес информатор от върховете на ВМРО.

Дали скъп имот в Париж е записан на Михаил Джамбазки? Време е прокуратурата да се поразмърда

Твърди се, че за да не попадне под ударите на закона, евродепутатът Ангел Джамбазки записал баровския апартамент на името на брат си Михаил, което е работа на държавното обвинение да проучи, докаже и накаже.

Невероятно, но факт – воеводата-евродепутат е в политиката вече 17 години – през 2007-а става общинар в София, но се знае изключително малко за семейството му, дори Новините Днес остана учуден, че вторият човек във ВМРО има брат и сестра, за които не се знае почти нищо.

Проверка по рама

Спорадично в малки сайтове излиза по малко информация за Ангел Джамбазки, като например, че има дъщеря на име Биляна, родена през януари 2019 година. Не е известно Джамбазки да е женен, но се е приживе покойният Любомир Милчев – Денди разправяше, че патриотът си поискал секс от него по време на общо пътуване в провинцията покрай снимките на риалити формата „Какво искат жените”.

Въпреки това в жълтата преса се въртят имената на няколко жени, с които той може и да имал връзка. Маргарита Теодорова Цачева се спряга за негова приятелка, както и за майка на дъщеря му. Твърди се също, че Джамбазки има още едно дете от жена на име Росица Кашикова, за която се твърди, че може би е негова съпруга, тоест, двамата да имат сключен граждански брак.

Материалът Новините Днес разследва: Крие ли Ангел Джамбазки апартамент на „Шанз-Елизе” за €9 000 000, записан на брат му? (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ