7.1 C
София
събота, март 2, 2024

НСО дреме: Румен Радев сам пазарува и мъкне торбите

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Президентът Румен Радев си носи сам торбите с покупките, когато му се наложи да пазарува, забеляза репортер на „Уикенд”. Той не позволява на държавните бодигардове да му мъкнат пликовете с храна и ги пренася лично до бронираната лимузина „Мерцедес”, в която го возят.

Миналият петък държавния глава се отби през супермаркета на „Фантастико” в столичния квартал „Бояна” в късните следобедни часове. Радев бе придружаван от дискретна охрана от НСО, която заварди входа на магазина, а един от бодигардовете със слушалка в ухото беше на много близко разстояние от него.

Президентът си купи свежи плодове и зеленчуци от супера, био яйца, кисело мляко и сокове, както и прясна риба. След като напълни количката с продуктите, той внимателно я добута до касата в магазина и чинно се нареди на опашката. „Заповядайте на другата каса, тук няма хора”, подканиха го любезно касиерките и веднага включиха и още едно работно място. Радев обаче се усмихна и заяви любезно: „Благодаря ви, ще си изчакам реда! Всички си имаме работа!”.

След като маркира покупките си, Румен Радев плати с кредитна карта. Сумата не надхвърляше 80 лева. После сам си взе найлоновата торбичка с провизиите и се отправи към лимузината. Чак когато стигна до колата, един от бодигардовете пое плика с покупките и го остави в багажника.

Проверка по рама

Оказа се, че Румен Радев редовно пазарува в този магазин – отбивал се поне два пъти седмично. Винаги бил любезен и отказвал да се ползва с каквито и да било привилегии, разказаха хора от персонала. Понякога в обекта пазарувала и първата дама Десислава Радева, която купувала сьомга, сурови ядки и прясно изцедени сокове.

Президентското семейство живее в държавната вила „Калина” в „Бояна”. Оказва се, че храната, която се приготвя там, е закупена от първата двойка в държавата. Това едва ли е съществен проблем за Радев, тъй като заплатата му е над 20 000 лева.

Материалът НСО дреме: Румен Радев сам пазарува и мъкне торбите е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ