19.8 C
София
петък, май 24, 2024

ОБНОВЕНА в Narod.bg: Амфетамини в КАТ! Шефът Николай Крушарски да каже кой е дилърът?

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Погром в „Пътна полиция” към Столичната дирекция на вътрешните работи – както първо Narod.bg съобщи, по-рано днес при акция на „Криминална полиция” в отдел „Архив” на КАТ са открити наркотици.

Сега наш брилянтен източник от върха на МВР призна, че за срам и ужас на читавите служители в „Пътна полиция” са открити амфетамини. Засега не е ясно количеството на синтетичния психостимулант, нито кой е собственикът, очевидно под пагон.

„За това безумие отговорен е началникът на отдел „Пътна полиция” към СДВР – печално известният комисар Николай Крушарски. Него трябва да питате защо КАТ копае дъното, сега откриха и наркодилър в редиците си. Крушарски да излезе и да каже кой от подчинените му е забъркан с дрога”, бесен е информаторът на Narod.bg.

Припомняме, че по времето на министерстването на Бойко Рашков имало дисциплинарна проверка срещу Крушарски за изчезнали над 1000 клипа със сериозни нарушения на шофьори, които се наказват за големи суми – над 500 лв. и нагоре, или с отнемане на книжки. Източникът на Narod.bg подчерта, че Рашков искал да го уволни, но не му стигнала смелост.

Проверка по рама

Материалът ОБНОВЕНА в Narod.bg: Амфетамини в КАТ! Шефът Николай Крушарски да каже кой е дилърът? е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ