България

ОЧАКВАНО: Кака Кури взривява кабинета с Калоян Регото, работил за пионката на ГЕРБ Анастас Герджиков

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Известната журналистка и виден член на БСП Велислава Дърева публикува остър коментар във фейсбук по повод назначаването на изритания началник на кабинета на президента Румен Радев – Калоян Методиев за шеф на кабинета на новия икономически министър и лидер на БСП в оставка Корнелия Нинова – Кака Кури.

Велислава Дърева буквално разкова кочината на Кака Кури и Калоян Регото

Както е известно Методиев е някогашен главен секретар на младежкото СДС. След като бе изгонен от „Дондуков“ 2, Калоян Регото се превърна в яростен критик на Румен Радев и в пламенен защитник на Корнелия Нинова.

Само в Новините Днес: Корнелия бута Калоян Регото за вицепремиер! „Политологът” изплашен, че Бойко Рашков остава МВР шеф и ще чегърта шайката

„Мили сладки корнелианчета! Цункайте Кака там, където е останало място за цункане! Прославяйте Иван Костов, дето ви сурна любимата ви Кака и нейния оръженосец К. Методиев, шеф на младежкия СДС!

Проверка по рама

Прославяйте и неонацистите на Расате, дето се гушкаха със същия Методиев! И неонацистите на К. Костадинов прославяйте! Не забравяйте Яворчо Божанков, любимо чадо на ДСБ! Хвалете седесариата, който похити партията на Благоев и вестника на Продев!

И громете, громете безпощадно враговете с партиен билет! Дерзайте! И бегом на амбразурата, щото враговете нападат любимата ви Кака Кури! Напред! Напред!“, написа в социалните мрежи Велислава Дърева.

„Правителството на Костов+младежкия СДС+неонацистите на Расате+неонацистите на К. Костадинов+ДСБ+ Демокрация=БСП (Нинова) и „консервативния социализъм“! Дерзайте!Лицето Калоян Методиев е сигурна индикация, че Нинова ще взриви правителството и ще ерозира отношенията между Президента и МС! Това е замисълът!“, убедено е острото перо на лявата политическа мисъл.

Само в Новините Днес: Ето кой реди листите на БСП и поведе война с Румен Радев – бившият седесар Калоян Методиев

Калоян Методиев стана дясната ръка на Нинова след като напусна „Дондуков“ 2. Оттогава той не спира да критикува действията на Радев, а впоследствие и на двата служебни кабинета, назначени от него.

Шефът на институт „Рего“ е наричан от опозицията в БСП Сивия кардинал на „Позитано“ 20. По време на предизборната кампания за президент Регото бил чест гост в щаба на Анастас Герджиков – кандидата на ГЕРБ-СДС.

Магазин за Акумулатори

Любопитна подробност е, че като кандидат-кмет на София през 2007 г. Калоян Методиев получи подкрепата на крайните националисти от Български Национален Съюз и „Гвардия“ на Боян Расате.

Материалът ОЧАКВАНО: Кака Кури взривява кабинета с Калоян Регото, работил за пионката на ГЕРБ Анастас Герджиков е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button