1.8 C
София
вторник, ноември 28, 2023

Оперираха Мис България Нанси Карабойчева след „Фермата“, тя призна и показа… СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мис България Нанси Карабойчева влезе с огромен заряд и хъс за печелене на битки във „Фермата“, но ентусиазма й бързо бе помрачен от жестока контузия на крака, която я извади от играта.
Случилото се предизвика много сълзи и болка за красавицата, която не скри разочарованието си от лошото стечение на обстоятелствата за себе си. Преди броени часове тя показа за първи път и как се чувства след направената й операция, която е преминала успешно, а оттук нататък я чака дълго възстановяване.

Мис България изпадна в тежка депресия във „Фермата“ СНИМКИ
„И това мина. Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, но ще е необходимо доста време. Още съм с патерици, вече втори месец. След 20-30 дни ще започна да стъпвам по малко на крака“, пише Нанси във фейсбук профила си. А ето и подробностите:
„Финална оценка на щетите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я изцяло от сухожилие от задното ми бедро), скъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушения по латералните връзки – колатералната по-леко, което трябва да зарасне само, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я наблюдаваме дали ще се възстанови напълно. На което страшно много се надявам, за да не са необходими допълнителни интервенции.

Проверка по рама
Период за възстановяване: 9 месеца, след които ще мога отново да започна да водя по-активен начин на живот. Аз се познавам добре и работя със страхотен рехабилитатор, така че вярвам, че периодът ще е около 6 месеца, защото постигнахме много още преди самата операция.
Нямам търпение да вляза отново във фитнеса, да поиграя волейбол, но най-вече да потичам с Мати и Йони, или просто да отидем на разходка“./show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори
Блиц

Статията Оперираха Мис България Нанси Карабойчева след „Фермата“, тя призна и показа… СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ