17.9 C
София
четвъртък, септември 28, 2023

ОПГ в Новините Днес: Босът на касапина с макетното ножче – авер на Митьо Очите! Георги Гихоров Димитров свързан с „октопода“ в Темида (ПЪРВА ЧАСТ + СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Зверството в Стара Загора с накълцаната Дебора върви към организирана престъпна група, свързана със знакови фигури от подземния свят, както и с „октопода“, задушаващ съдебната система. Източник на Новините Днес от специалните служби разкри ексклузивно, че много по-интересен за прокуратурата не е касапинът Георги Николаев Георгиев, рязал 18-годишната Дебора с макетно ножче, а неговият бос – кръчмарят Георги Гихоров Димитров, в чието заведение Cavalli Club Stara Zagora татуираният примитив се изявявал като охранител.
Касапинът Георги има оперативно интересен началник…

Както първи разкрихме, след като нечовешкото престъпление стана тема №1 в медиите, в актуалната кръчма имало оперативка, на която е заповядано да се отрича всякаква връзка с Георги Георгиев и да се твърди, че той е ползван като охранител само в изключителни случаи.

Георги Гихоров Димитров е собственик на редица заведения и хотели и работодател на охранителя с макетното ножче

Целта е очевидна – да се заметат под килима всички връзки между Cavalli Club Stara Zagora, респективно собственика Георги Гихоров Димитров, с назобения палач на Дебора.
Кой е босът на касапина?

Тарикатът в актуалния мутренски аутфит

Георги Гихоров Димитров е роден на 18.02. 1987 г. Старозагорецът съжителства с Камелия Димитрова от Нова Загора. Проверката на Новините Днес установи, че кръчмарят участва в управлението на 9 фирми:
1. ЧАС СТРОЙ ООД, която се явява флагмана на бизнеса му

Проверка по рама

2. Монопол ГД ООД
3. АРМАДА 2023 ООД

4. ДЖЕРОНИМО ИНВЕСТ ООД

5. МОНО ПРИМ ООД
6. ГЕДИКА ЕООД

7. ЕНТЕРТЕИНМЕНТ ЕООД

Магазин за Акумулатори

8. ЕДИНСТВО АД
9. МОНОПОЛ МГ ООД

През тях Георги Гихоров Димитров стопанисва следните заведения и хотели:

1. Бирария „Стари другари“
2. Бързо хранене „Магнум“

3.Cavalli Club Stara Zagora

4. Dolce Live Club Primorsko

5.Cavalli Club Ahtopol

6. Park Hotel „Atliman Beach“

7.Sushi Bar & Dinner

8. Cavalli Club Primorsko

9. Magnum Bar

10. Механа „Вълчан Войвода Китен“

11.Baron Bar Primorsko

12. Cavalli Club Kiten

13. Хотел „Нева“

14.Супермаркет „Vocal“ – Китен

15. Mango’s – Cocktail & Shisha Bar

16. Механа „Вълчан Войвода“ – Приморско

17. Bar Cocain Kiten

Бившият кмет на Приморско Димитър Гихоров Димитров е чичо на кръчмаря

Друга супер интересна връзка на Георги Димитров може да осветли странните маньоври на Темида по престъплението над Дебора, извършено от неговия охранител Георги – кръчмарят-хотелиер е племенник на едни от най-порочните кметове в новата история на България – управлявалия 22 години Приморско (от 1985 до 2007 г.) Димитър Гихоров Димитров.

Ерата на кмета ще се запомни с една от най-големите манипулации, извършвани в историята на морската община. През 2010 г. прокуратурата му повдигна обвинение за длъжностно престъпление заради близо 200 сключени от него договори за отстъпено право на строеж.

Тогава се оказа, че магистрати и техни роднини са били облагодетелстван като са представени за социално слаби и с тях са сключени договори за апетитни имоти по морето край Приморско.

Така с парцели за строителство като „нуждаещи се лица“ се уредиха топ съдиите Панайот Генков, Андрей Икономов, Николай Урумов, Веселин Пенгезов и др.

Баровецът Георги Димитров (вляво) с Калин Калев

Трета линия, по която босът на касапина Георги ще стане оперативно интересен на службите, е близостта му до бос №1 в морския ъндърграунд Димитър Желязков – Митьо Очите. Тук връзката минава през близкия му приятел Калин Калев.

Аверът на кръчмаря – Калин Калев, се пъчи в компанията на Митьо Очите

ОЧАКВАЙТЕ втора част на разследването на Новините Днес за Георги Гихоров Димитров и неговите връзки с подземния свят

Материалът ОПГ в Новините Днес: Босът на касапина с макетното ножче – авер на Митьо Очите! Георги Гихоров Димитров свързан с „октопода“ в Темида (ПЪРВА ЧАСТ + СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ