15 C
София
сряда, април 17, 2024

Отговор в Narod.bg! Бившият шеф на боклука в Несебър: „Опитаха да ме купят с 3000 лв. на ден”

ПРОЧЕТИ СЪЩО


В търсене на цялата истина за грабежите в Несебър Narod.bg дава право на отговор на Иван Николов Тангарджиев, бивш шеф на предприятието за управление на отпадъците по повод наша публикация, свързана с престъпленията в морската община.

Според наш източник от управата на Несебър Иван Тангарджиев е поставен от разследвания от прокуратурата кмет Николай Димитров, за да върви схемата с боклука, с която милиони потъват в нечии чекмеджета.

Информаторът ни твърди още, че Иван Тангарджиев бил поставен на поста и заради своя зависимост от специфични вещества.

В своето право на отговор бившият шеф на боклука в Несебър отрече да има такава зависимост и призна, че далавера с боклука в Несебър има, защото фактори в морската община са опитали да му бутат рушвети по 3000 лева на ден, за да играе по свирката им.

Ето пълния текст на писмото, публикуваме без редакторска намеса:

Проверка по рама

Уважаеми, след като източника на информацията ви, относно публикувана статия от вас, за отпадъците в община Несебър, не е достатъчно надежден или не сте проверили верноста на информацията, бих желал да попитам:

– Защо клеветите,  обиждате и оронвате авторитета или личноста на някого?

Ще си потърся правата, където е неибходимо, защото 1-во не съм директор на Общинско предприятие „Управление на отпадъците” от 2-3 години, 2-ро, работих в предприятието от 2014г., когато майка ми бе служител, на отдел Образование в Общината!!!

И трето, но не на последно място, особено по важност, е това,  че аз бях необходим, за да утвърдя предприятието, на областно ниво, да го развия и да прогнозирам възможностите на Общината за напред, във връзка с предварителното третиране на отпадъци!

Аз бях човека, който прекрати дейностите на т.нар частни фирми, които са ,,сметосъбирали“, защото без заплащане на всички такси, отчисления и т.н., по чл.64 от ЗУО, не бе допускан никой, на територията на претоварната станция. Явно нещата които пишете в статиите,  са станали  възможни, след моето предизвикано напускане!

Този, който ви е подал информацията, очевидно е човека с проблем с наркотици и т.н., защото периоди, години, с моето управление и схеми, не съвпадат, защото аз като ръководител в последните 2 години от управлението си, имах предизвикан ОДИТ, ежемесечно отчитане пред РИОСВ и Инспекция по труда, както и регламента, който аз внедрих или участие на няколко Синкдикални Организации, в предприятие и възможност за избор от служителите/работниците, от това, кой да защитава трудовите им отношения!!!

Магазин за Акумулатори

Държа да опровергаете информацията в статията си сами, защото ако имах проблем с наркотици, още докато бях Директор и имах предложения от собственици на плажове и т.н., за ,,рушвети“, от по ~3000лв/ден, още тогава щеше да се разбере и да ме уволнят, защото аз също не бях удобен и без да имате достатъчно информация, не слагайте определения или проблеми, в живота на някой!

Всекидневно, докато ръководих предприятието, бях подложен на проверки вкл. за алкохол, наркотици и т.н., всякакви, за може да напусна!

Дължите ми извинение, в противен случай,  ще си потърся правата, защото ми нанасяте огромна обида, в/у личноста, принципите и философията на живота ми!

Уча за магистърска степен, подобно нещо за наркотици, особено за време, което искам да забравя, преди 2г.и повече напуснах, след всички опити да бъда „пробит“, „свален“ или уволнен, такива неща хвърлени пи името ми, ми нанасят огромни щети, в момента съм безработен, кой ще ме назначи, след ваще простотии???

Материалът Отговор в Narod.bg! Бившият шеф на боклука в Несебър: „Опитаха да ме купят с 3000 лв. на ден” е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ