19.6 C
София
понеделник, септември 25, 2023

ПАЛАВНИК в Новините Днес: Губернатор на Перник набута жена си и две интимни тръпки във властта – ето го плейбоя Емил Костадинов (ПЪРВА ЧАСТ + СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бившият областен управител на Перник Емил Костадинов е набутал съпругата си Надежда Петрова в Министерството на финансите, а двете си интимни тръпки – Изабела Марселова и Юлиана Арнаудова – в местната власт, гласи скандална информация, изпратена ексклузивно до Новините Днес.
Емил Костадинов и доволната му съпруга Надежда Петрова, която и в момента работи в Министерството на финансите

Безобразията в Перник са достойни за филмиране – тук е Содом и Гомор от любовни афери, прикрити под политическото було на връзкарщината, смята информаторът ни.

Ето първата част на сигнала, който може би ще е интересен за прокуратурата:
Здравейте, Новините Днес. Както скоро писахте за шуробаджанащината на ГЕРБ Перник, имаме да ви изнесем още пикантни факти за тази партия, пропита от връзкарство и роднинство, като разкрием шокиращи истини за назначенията и връзкарство, както и за скандалното влияние и намеса в изборния процес на областния координатор на ГЕРБ Перник Емил Костадинов.

Първоначално Емил Костадинов беше кмет на най-големия квартал на Перник – „Изток“, но след един неуспешен мандат загуби изборите катастрофално от никому неизвестната тогава учителка от БСП Десислава Стоянова.
После Емил Костадинов бе инсталиран за областен управител на Перник, по чието време се направи незаконния и компрометиран в цяла България водопровод от София до Перник.

Проверка по рама

Плейбоят Емил и официалната съпруга Надежда

Като награда за далаверите във водопровода Емил Костадинов бе повишен в длъжност областен лидер на ГЕРБ Перник, а държавата назначи неговата жена Надежда Петрова в Министерство на финансите на висш пост – началник на кабинета на бившия финансов министър Кирил Ананиев.
Съпругата на лидера на ГЕРБ Перник Емил Костадинов – Надежда Петрова продължава да работи в Министерство на финансите и до ден днешен – при сглобката на ГЕРБ-ПП и не е изчегъртана.

Изабела Марселова прави кариера покрай влиятелния си интимен приятел

Същевременно, освен за жена си, Емил Костадинов се грижи добре за едната си интимна тръпка Изабела Марселова. Докато бе губернатор, плейбоят я назначил за юрисконсулт в Горското стопанство на град Земен. А в момента, за да манипулира изборите в региона и да прибере бонус към заплатата си, изкусителната Изабела е набутана на поста председател на Общинската избирателна комисия в Земен. По този начин ГЕРБ ще контролира местния вот там, твърди информаторът на Новините Днес.

Изабела кифлее в социалните мрежи

Очаквайте ВТОРА ЧАСТ на сигнала, за да научите за другата интимна тръпка на Емил Костадинов, чия роднина е палавницата и как е възможно разследван от КПКОНПИ да получи роля в политиката
Материалът ПАЛАВНИК в Новините Днес: Губернатор на Перник набута жена си и две интимни тръпки във властта – ето го плейбоя Емил Костадинов (ПЪРВА ЧАСТ + СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ