17.7 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Таралежков от „Мастър шеф“ с голям жест, дари косата си за…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Атрактивният член от новото жури на „Мастър шеф“ – Шеф Александър Таралежков – се завърна от Маргейт, Великобритания специално за големия старт на кулинарното риалити, който е в петък, 8 септември, от 20:00 ч. по bTV.
В студиото на „Преди обед“ пред Деси Стоянова и новата й екранна половинка Петър Дочев той разказа за решението си да отреже дългата си коса и да я дари за благотворителност:

Таралежков от „Мастър шеф“ смени визията, никой не може да го познае СНИМКИ
„Дарих я, за да бъде използвана за направата на перука за деца, които нямат коса. Реших да направя това, което на практика няма да ми коства нищо, но ще зарадва много някого. Израстването на косата ми отне около 2-3 години и изиска много грижи“. От брюнет той се превърнал в блондин, а новата му визия е повече от впечатляваща.
Таралежков не скри вълнението си от предстоящото начало на новия осми сезон на „Мастър шеф“, който тръгва в петък вечер със забележителни хоби-готвачи, наелектризиращи битки и вдъхновяващи истории:

Проверка по рама

„Това е супер интересно, защото те поставя в една много различна ситуация – от човекът, който научава нещата, ставаш изведнъж учителят… Сменяш си ролята, сменяш си нагласата. Много бързо мога да преценя кой от участниците усеща вкусовете реално“. Таралежков призна още, че с включването си като жури в „Мастър шеф“ иска да изпълни една своя мисия:
Ето кой ще замести Токев и Силвена Роу в „Мастър шеф“ СНИМКИ

„Със сигурност имам своя визия как искам да се развива балканската и българската кухня като цяло и мисля, че „Мастър шеф“ ми дава платформа, с която мога да достигна до повече хора“. Алекс бе поканен лично от Веси Цурбрюг в новата кухня на „Преди обед“, където приготви „агнешки мантъ“ с кори за баница./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Таралежков от „Мастър шеф“ с голям жест, дари косата си за… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ