22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Първо в Новините Днес: Георги Харизанов влиза в партийния екип на Иван Гешев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Политологът със стаж в „Напоителни системи“ Георги Харизанов влиза в екипа на Иван Гешев, ангажиран със строежа на бъдещата партия на главния прокурор, разкри перфектен източник на Новините Днес от държавното обвинение. Новината бе потвърдена и от журналист към оглавявания от Харизанов Институт за дясна политика.

Новините Днес беше пръв: Иван Гешев прави партия!

Засега е ясно, че в политическата формация на Гешев, за която отново първо Новините Днес съобщи, Харизанов ще се занимава с медийната политика и пиар стратегии.

По-рано днес от „Евронюз“ официално потвърдиха наша новина от януари, че Харизанов напуска управата на медията, наследник на гербаджийската кабеларка тв „Европа“.

Проверка по рама

„Георги Харизанов поема по свой, различен професионален път и вече няма да бъде част от екипа на Euronews България. Благодарим му за съвместната работа и му пожелаваме успех в новите предизвикателства“, съобщиха от медията в официално съобщение.

Само в Новините Днес: Иван Гешев прави партия с избиратели на ГЕРБ, вече е във война с Бойко

Малко след това съобщение бивш шеф на „Напоителни системи“ със звучният прякор Жоро Тръбата написа пост на личната си страница във фейсбук:

To whom it may concern:

Заводската слепота е понятие, описващо намаляващата ефективност след шестата година на една и съща позиция. Е, минаха шест години и половина и е време за промяна.

След Георги Коритаров, светла му памет, е трудно да се научи нещо ново за журналистиката, силата на човешкия интелект и жаждата за знание.

Магазин за Акумулатори

След Добрин Иванов е трудно да се научи нещо ново за социалната отговорност, родолюбието и инвестирането в мисии.

След Евронюз е трудно да се научи нещо ново за медиите, обективността, независимостта и уважението към всички гледни точки.

А аз обичам да уча. Непрестанно. И има още много какво да уча в още много сфери.

С времето се натрупаха идеи и предложения, несъвместими с доскоро заеманата от мен позиция.

На 04.04.2023 помолих да бъде прекратен договорът ми за прокурист на “ТВ ЕВРОПА” АД.

Евронюз България е сбъдната мечта и, ръководена от страхотните Marina и Надя, тази мечта тепърва ще блести и ще бъде пример за обществото и гордост за екипа и инвеститора.

Винаги ще помагам с каквото мога на страхотния екип. Има как.

Колеги, вие сте невероятни. До един.

Свободата, Санчо…

Keep on searching!

Материалът Първо в Новините Днес: Георги Харизанов влиза в партийния екип на Иван Гешев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ