16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Първо в Новините Днес: Георги Харизанов влиза в партийния екип на Иван Гешев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Политологът със стаж в „Напоителни системи“ Георги Харизанов влиза в екипа на Иван Гешев, ангажиран със строежа на бъдещата партия на главния прокурор, разкри перфектен източник на Новините Днес от държавното обвинение. Новината бе потвърдена и от журналист към оглавявания от Харизанов Институт за дясна политика.
Новините Днес беше пръв: Иван Гешев прави партия!

Засега е ясно, че в политическата формация на Гешев, за която отново първо Новините Днес съобщи, Харизанов ще се занимава с медийната политика и пиар стратегии.

По-рано днес от „Евронюз“ официално потвърдиха наша новина от януари, че Харизанов напуска управата на медията, наследник на гербаджийската кабеларка тв „Европа“.
„Георги Харизанов поема по свой, различен професионален път и вече няма да бъде част от екипа на Euronews България. Благодарим му за съвместната работа и му пожелаваме успех в новите предизвикателства“, съобщиха от медията в официално съобщение.

Само в Новините Днес: Иван Гешев прави партия с избиратели на ГЕРБ, вече е във война с Бойко

Малко след това съобщение бивш шеф на „Напоителни системи“ със звучният прякор Жоро Тръбата написа пост на личната си страница във фейсбук:
To whom it may concern:

Проверка по рама

Заводската слепота е понятие, описващо намаляващата ефективност след шестата година на една и съща позиция. Е, минаха шест години и половина и е време за промяна.
След Георги Коритаров, светла му памет, е трудно да се научи нещо ново за журналистиката, силата на човешкия интелект и жаждата за знание.

След Добрин Иванов е трудно да се научи нещо ново за социалната отговорност, родолюбието и инвестирането в мисии.

След Евронюз е трудно да се научи нещо ново за медиите, обективността, независимостта и уважението към всички гледни точки.
А аз обичам да уча. Непрестанно. И има още много какво да уча в още много сфери.

С времето се натрупаха идеи и предложения, несъвместими с доскоро заеманата от мен позиция.

Магазин за Акумулатори

На 04.04.2023 помолих да бъде прекратен договорът ми за прокурист на “ТВ ЕВРОПА” АД.
Евронюз България е сбъдната мечта и, ръководена от страхотните Marina и Надя, тази мечта тепърва ще блести и ще бъде пример за обществото и гордост за екипа и инвеститора.

Винаги ще помагам с каквото мога на страхотния екип. Има как.

Колеги, вие сте невероятни. До един.
Свободата, Санчо…

Keep on searching!

Материалът Първо в Новините Днес: Георги Харизанов влиза в партийния екип на Иван Гешев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ