България

Първо в Новините Днес: Натали Т. омая фермер-милионер, ББ си хвана нова Мата Хари – водеща в bTV

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Разлъката между Натали Т. и Шугър деди от Банкя стана преди броени дни, а блондинката вече има нов любовник, разкри ексклузивно източник на Новините Днес.

ПИРУЕТ в Новините Днес: Натали подкрепя Румен Радев, мъсти на ББ за раздялата

Палавницата, която прави всичко възможно да накара 32 години по-дъртия си спонсор с мераци за власт да ревнува, вече е в обятията на фермер-милионер – бизнесмена от Търнава Стелян Чомаковски.

Поредният ходещ портфейл за Наталка сподели снимка със синоптичката, а приятелите му желаят „щастие на новата двойка, която много си отива”.

Проверка по рама

РАЗДЯЛА в Новините Днес: ББ би шута на Натали с прощален дар – iPhone за 3600 лева (блондито е в депресия, пие и реве по кръчмите)

Снимката е достъпна на страницата на собственика на „Чом стил”. Мама Ванина, която дава напътствия на вече обиграната златотърсачка, дала благословията си за милионера Чомаковски и инструктирала щерка си вече да свива гнездо, за да не ѝ се подиграват дружките.

Само в Новините Днес: ББ е много зле, загубата го съсипа (нови признания на Натали Т. от 26 ноември + ЧАТ)

Стилиян, който е второ поколение фермер, обработва близо 13 000 дка земя в землището на Търнава, Бяла Слатина. Новият ловърбой на Натали е завършил средно образование със земеделска насоченост, а висшето – в сферата на финансите.

Само в Новините Днес: Натали разкри нова тайна на ББ: Много е близък със Сиелата (измамата с машините се оказа ресто към ГЕРБ от „очилаткото”+ ЧАТ)

Наталка се надява ББ да откачи от ревност като разбере за новата ѝ изгора. „Втора като мен няма да намери”, кахъри се Наталка, докато пие бяло вино в ресторант „C’est la vie”.

Магазин за Акумулатори

Само в Новините Днес: Пияната Натали танцува в скута на гологлав чичка, публично изложи Шугър деди ББ (ПИКАНТНИ СНИМКИ)

Въпреки че за отрицателно време намери кой да топли леглото ѝ, Натали продължавала да пита „коя е новата на ББ”. Според самата нея БиБиКСинг я сменил отново за тв водеща от bTV.

Материалът Първо в Новините Днес: Натали Т. омая фермер-милионер, ББ си хвана нова Мата Хари – водеща в bTV е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button