България

„Подкрепа” остава на Бойко, Димитър Манолов нервен, че режат 30 000 калинки на ГЕРБ, гласуващи за шайката

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Т.нар. „синдикат „Подкрепа” остава верен на шайката ГЕРБ. Изводът Новините Днес направи след участие на удобния буфер на Баце Димитър Манолов, вегетиращ години наред в пространството между работодатели и работници с паразитната си организация, без да допринесе с нищо за подобряване условията на труд, каквато всъщност би трябвало да е целта на неговото скъпо платено съществуване.

Манолов опищя света, че новата власт се готви да съкрати 30 000 калинки на ГЕРБ в администрацията, които до момента получаваха заплата само за да може на изборите заедно със семействата си чинно да гласуват за ГЕРБ.

Съкращаването на 30 000 чиновници до края на 2022 г., заявено от съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Асен Василев, има три ясни цели – да се освободи място за новата клиентела, за „нашите хора“, някои действия, които се плащат през бюджета, да бъдат аутсорсвани – като счетоводни и правни услуги, както и да бъде „нахранена тълпата“, както Манолов определи народа.

Опорката на ГЕРБ разви в интервю за Нова тв президентът на съдружната на шайката Кофедерация на труда „Подкрепа” Димитър Манолов.

Проверка по рама

Оптимизацията на заетите в държавната администрация с 15% бе договорено по време на преговорите между 4-те политически сили за коалиционно правителство. Василев тези дни изчисли, че става дума за съкращаване на 30 000 служители до края на 2022 г.

По думите му има заявка за създаването на три нови министерства. „Как ще съкратим администрацията и ще създадем три нови министерства“, попита той. Манолов цитира данни, че заети в централната и местната администрация са 120 хил. души.

„Ако съкратят с 30% от агенциите, трябва да ги закрият“, каза той. „Има цели администрации, които може да изчезнат. Нали знаете, че няма да изчезнат партийните синекури“, нервен от промяната в правилата на играта крепител на хунтата от нищо-не-правещия синдикат.

Материалът „Подкрепа” остава на Бойко, Димитър Манолов нервен, че режат 30 000 калинки на ГЕРБ, гласуващи за шайката е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button