България

Първо в Новините Днес: Николина Ангелкова напуска ГЕРБ, отива в ПП!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова напуска ГЕРБ! Това твърди източник на Новините Днес от парламента, запознат с актуалната драма в редиците на гербопитеците.

Виолета и Даниел Лорер

Според мълвата министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер и съпругата му Виолета уговаряли тунингованата Николинка да зареже Мутрата и да се присъедини към „Продължаваме промяната” на Кирил Петков.

Според информатора на Новините Днес Ангелкова, която е в немилост пред Борисов от дълго време, ще приеме офертата.

Оказа се, че Николина Ангелкова е най-добрата приятелка на Виолета Лорер. Още по-малко хора пък знаят, че семейство Лорер са кумували на сватбата на Ангелкова през лятото на 2014 г.

Тогава ексминистърката на туризма се омъжи за бизнесмена Христо. Журналисти не бяха допуснати до пищната венчавка на Николина Ангелкова, която разпространи до медиите единствено снимка от официалната си сватбена фотосесия.

Тогава Ангелкова може би умишлено е спестила и имената на кумовете си от медиите. По това време дамата бе в най-близкото обкръжение на Росен Плевнелиев. Именно оттам се запознава и с Даниел и Виолета Лорер.

В депутатските среди се говори, че измяната трябва да стане факт преди 22 юни. Причината – на извънредно заседание във вторник (21 юни) от 11 ч. Народното събрание ще обсъжда вота на недоверие срещу правителството на Кирил Петков, внесен от групата на ГЕРБ-СДС.

Според правилника за работа на депутатите гласуването по вота на недоверие ще е най-рано в сряда (22 юни) – ден след дебатите. Изискването е гласуването да е поне 24 часа след края на дебатите.

Така вотът може да съвпадне с обявеното преди дни национално шествие в подкрепа на правителството, но може и депутатите да решат да отложат гласуването.

Ако Лорер целят да ранят Баце смъртоносно в сърцето, Николина Ангелкова ще напусне най-късно във вторник или сряда, завърши източникът на Новините Днес.

Материалът Първо в Новините Днес: Николина Ангелкова напуска ГЕРБ, отива в ПП! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort