България

Първо в Новините Днес: Предсрочни избори в София! Фандъкова да хвърля оставка!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Известният бизнесмен и журналист Васил Василев поиска оставката на провалената кметица на София от бандата ГЕРБ Йорданка Фандъкова, видя първо репортер на Новините Днес.

Василев изброи безспорните издънки на самоковската даскалица, които превърнаха София в корупционно бунище, от което се хранят гербопитеците. С пост в социалната мрежа Васил Василев настоя за спешни предсрочни избори, на които да изритаме Йорданка Фандъкова и изберем градоначалник, който да започне да се справя с реалните проблеми на най-големия град в България, завещани от крадливото управление на сикаджийската шайка, вижте:

ПРЕДСРОЧНИ КМЕТСКИ ИЗБОРИ В СОФИЯ!

София е потънала в мърсотия. Дави се! Нечистотиите струят от всякъде, завират се в очите ви на всяка крачка, връхлитат при всеки порив на вятъра.

Проверка по рама

Хартии, найлони и полуизгнили листа кръжат край всеки минувач. Развихрят се, падат и се трупат на купчини, кое където намери за добре.

От препълнените, непочистени кошчета или контейнери за боклук изпадат смачкани шишенца, чашки за кафе и салфетки, които при първия порив на вятъра се разнасят по всички посоки на света.

Шахтите на канализацията са засипани с нечистотии, за да се представите как се предизвикват наводненията.

Въздухът е замъглен от прахоляка. Коли и камиони завихрят около себе си купища прах. И вместо да отиде в каналите и кофите за боклук, той се настанява удобно в дробовете ни.

Бизнесменът Васил Василев: Бойко загроби България с 20 милиарда заеми, къде са парите?

Вижте каква клоака са коритата на Перловската и на Владайската река. Можете ли да намерите един, поне един тротоар в София, който да няма разбити, разкривени или люлеещи се плочки?

Магазин за Акумулатори

Няма по-мръсна столица в Европа. Никога градът не е бил толкова изоставен и обществените места – така неподдържани. Център, покрайнини, нови, стари квартали – всичко е занемарено и потънало в мърсотия.

Не можем да търпим повече тази гнусна обстановка. Управата на града трябва да се махне и да дойдат нови хора, които да имат грижа за столицата. Трябват предсрочни общински избори.

Г-жо Фандъкова, подайте си оставката!

Материалът Първо в Новините Днес: Предсрочни избори в София! Фандъкова да хвърля оставка! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button