17.8 C
София
понеделник, май 27, 2024

Първото, което видиш, показва за какъв човек ще се омъжиш

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Когато става дума за брака, има много фактори, отговорни за неговия успех или провал. Важно е да се уважавате, да се подкрепяте, да имате сходни разбирания за живота и да бъдете на едно мнение… за семейните финанси!

Точно така, парите са една от темите, които най-често водят до скандали и дори разводи, а и по принцип парите ни докарват много главоболия, затова никак не е чудно, че толкова много жени си мечтаят да се омъжат за богат мъж, с когото не е нужно да се тревожат за насъщния и за сметките за парното.

Днес сме ви подготвили един забавен тест, който показва отношението ви към парите и дали един ден ще се омъжите за някой принц, готов да ви глези.

Просто погледнете тази илюстрация:

Кое е първото, което привлече погледа ви?

Проверка по рама

Лодката

Ако първо сте видели лодката, вие сте човек на емоциите, който слуша сърцето си. Много е вероятно да се омъжите за богат на мъж, но също толкова вероятно е да свържете живота си с беден художник, който живее в някоя отдалечена хижа в гората. За вас на първо място е любовта, така че парите изобщо не ви интересуват. Следвайте сърцето си и със сигурност ще намерите щастието.

Мъжът на скалата

Ако първо сте видели мъжа на скалата, вие сте човек, който често обича отдалече, и не говорим само за хората. Скъпите кукли са били непосилни за родителите ви, когато сте били дете. А луксозните къщи, коли и дрехи все още са далеч от обсега ви. Дали ще се омъжите за богат мъж? Много по-вероятно е  вие самата да забогатеете, отколкото да се омъжите за по-богат от вас, това обаче напълно ви устройства.

Водата

Ако водата е привлякла погледа ви, вие сте доста спокойна на пръв поглед, но както се казва – тихите води са най-дълбоки. Вие сте загадъчна, но изключително чаровна личност, което привлича околните като магнит, включително и богатите мъже. Ако искате да се омъжите за богат мъж, това лесно може да се постигне, но помежду ви трябва да има и истинска химия.

Птиците

Ако първо сте видели птиците, вие сте мечтателка, която постоянно копнее за нещо повече. Много сте амбициозна, целите се високо и искате да имате всичко. Заради тази увереност лесно ще се запознаете с богат мъж, но вашата целеустременост може да го уплаши и да реши, че сте с него само заради парите му.

Облаците

Ако първо сте видели облаците, вие се носите по течението. Умът ви е зает с по-философски и духовни въпроси, парите не ви вълнуват особено. Ако се омъжите за богаташ, единствената причина ще е да можете да дарите огромна част от парите му за благотворителност. И все пак дали ще се омъжите за богат мъж? Не, едва ли.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ