26.8 C
София
понеделник, юли 15, 2024

ПИКАНТНО: Красавица открадна мъжа на тунингованата Николина Ангелкова (СНИМКА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Мъжът на Николина Ангелкова – Христо, вече има нова официална половинка. Богаташът не крие връзката си с младата Михаела Цветанова, която работи във фирмата му за луксозни имоти. Мадамата е около 30-годишна и вече е директор маркетинг и бизнес развитие във фирмата на Христо Ангелков, научи „Уикенд”.

Михаела е класи над Николинка

Михаела Цветанова е родена в София, но е израснала в Кувейт, а е учила в Лондон. Започва кариерата си като маркетинг и бранд мениджър на строително инфраструктурен холдинг в България, а малко след това се запознава с мъжа на Ангелкова и бързо се залюбват. Христо се развежда с бившата министърка именно заради младата красавица.

Двамата се запознават преди около 4 години и вече не крият връзката си. Сега Миахела коли и беси във фирмата на Ангелков и управлява със здрава ръка дружеството.

„Опитен професионалист с 10 години опит в маркетинга на марките и управлението на луксозно портфолио. Креативен, иновативен и работещ в екип, с доказан капацитет за управление на разнообразни кампании в местен и регионален мащаб. Интегриран опит в управлението на луксозни марки, разработване на кампании, ангажиране на клиенти, управление на вътрешни и външни заинтересовани страни, социални и комуникации” – така описва себе си изкусителката, която не крие, че обича лукса.

Проверка по рама

Христо Ангелков е завършил през 2002 г. Минно-геоложкия университет в София. Изкарал е кратък платен курс във „Харвард Бизнес скуул” където се запознават с Николина, оттам им е и навикът да се представят като възпитаници на Харвард. Бизнесменът е роден през 1979 г. и скоро ще навърши 44 лазарника. Новата му любима е повече от 10 години по-млада от него. Цветанова е около 32-годишна, но заради поддържания си вид и дребен ръст, изглежда значително по-малка. В свободното си време Михаела обича да ходи на пилатес, бокс, да пътува, и да се разхожда в планината.

Още преди година „Уикенд” разкри, че Николина Ангелкова и Христо са се развели тайно през 2020 г. Двамата избягват да коментират темата, но общите им снимки липсват от социалните мрежи. Бившата министърка на туризма запази фамилията на съпруга си и двамата привидно са съхранили добрите си отношения в името на тяхната обща дъщеричка Далия. Разбира се, Николина не може да преживее факта, че е заменена от по-млада и хубава жена. Сломена от развода си, тя се втурна да си прави пластични операции и отряза прословутия си нос.

Ангелкови изкараха по-малко от 10 години общ брачен живот. Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 г., а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо и Николина се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с бизнесмени и гении от Индия, САЩ, Австралия и много други държави.

Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която е останала да живее с майка си, видно е от снимките на Ангелкова. Николина започна д се тунингова и поддържа около развода си. Бившата министърка винаги е държала на фигурата си и на стилните тоалети.

Тя е отявлен почитател на най-скъпите дизайнерски марки и в гардероба си къта модни шедьоври за десетки хиляди левове, а най-знаковите ѝ тоалети са винаги на италианското дуо „Долче и Габана”.

След рокадите в личния си живот, Ангелкова реши да се оттегли и от активната политика у нас. Още през есента на 2022 г. тя обяви, че няма да се кандидатира повече за депутат от ГЕРБ, а ще насочи усилията си в подпомагането на партията в международните дейности и ще се фокусира върху привличането на нови чуждестранни инвеститори в страната. Тя не пропусна да благодари на Бойко Борисов за доверието и предоставената възможност и пожела успех на колегите си, с които продължава да бъде в топли отношения.

Магазин за Акумулатори

„Уикенд” научи, че в момента влюбените Христо и Михаела плануват сватба и деца, за ужас на Николина.

Материалът ПИКАНТНО: Красавица открадна мъжа на тунингованата Николина Ангелкова (СНИМКА) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ