България

ПИЯНДЕ: Кметът на Ахелой от ГЕРБ Иван Георгиев – арестуван

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Пияният кмет на Ахелой от ГЕРБ Иван Георгиев е арестуван след гонка с полицията около 16 часа днес. Градоначалникът отказал да спре автомобила си на подаден сигнал и се опитал да избяга. Задържан е на ул. “Елхово“ и отведен с патрулния автомобил, съобщиха очевидци, съобщи „Флагман“.

От пресцентъра на ОД на МВР в Бургас. уточниха, че при разминаване на улица в Ахелой, служители на РУ Поморие са забелязали криволичещия лек автомобил, управляван от кмета на населеното място. Подали са звуков сигнал, но той не спрял. Продължили са след него до ул.“Елхово“.

От ОД на МВР в Бургас уточниха, че Иван Георгиев е отказал да даде каквито и да е документи за самоличност, както и да бъде тестван за употреба на алкохол. Държал се арогантно и крайно неприемливо с проверяващите, заради което е задържан за 24 часа. Още щом са го качили в патрулния автомобил, той казал, че има силни болки в областта на корема. Закаран е в УМБАЛ-Бургас, където и към този момент тече прегледа му, уточниха от МВР.

Иван Георгиев ще бъде отведен в полицейското управление в Поморие след приключването на прегледа и ще остане там до изтичането на първоначалната 24-часова мярка, казаха още от Областната дирекция на полицията.

Проверка по рама

Материалът ПИЯНДЕ: Кметът на Ахелой от ГЕРБ Иван Георгиев – арестуван е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button