България

„По-силни от хаоса”? Водачът на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски – разследван от КПКОНПИ за семейния октопод в Кнежа (вижте криминалните типове в листата)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

 

Предизборният слоган на глутницата ГЕРБ за вота на 14 ноември е „По-силни от хаоса”. Вероятно гербопитеците имат предвид „По-силни от закона”, защото в листите на Баце в Плевен има разследван от КПКОНПИ за източването на бюджета на град Кнежа, гласи нов сигнал до Новините Днес.

Печално известният водач на листата на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски е на мушката на комисията на близкия до Мутрата Сотир Цацаров за фамилния октопод, с който изсмуква финансите на Кнежа, за което първо Новините Днес алармира. Затова и очакваме с интерес дали под крилото на Цацаров октоподът на фамилията Лачовски няма случайно да се спихне до обикновена цаца?

СИГНАЛ до КПКОНПИ! Кандидат-депутатът на ГЕРБ Валери Лачовски смуче милиони от Кнежа – брат му е кмет, майка му има мед. лаборатория, а жена му – охранителна фирма

Проверка по рама

Гербаджията, който вместо кандидат-депутат, трябва да е подсъдим, е спретнал следната схема:

брат му Илийчо Лачовски е кмет на Кнежа, майка му Йорданка Лачовска притежава медицинската лаборатория в общинската болница (в която „случайно” Валери е прокурист), а жена му пък „пази” всичко в града със своята частна охранителна фирма „Димакс секюрити” ООД.

Мафията зад Баце: Изританата „калинка” Десислава Трифонова назначена на мига в Държавен фонд „Земеделие” (шефът Васил Грудев е на мушката за уволнение)

 

И още – уволнената за некадърност и нула свършена работа шефка на Българската агенция за инвестиции (БАИ) Десислава Трифонова, поставена на поста по времето на диктата на ГЕРБ, сега се ослушва за нова службица с хубава заплата и никаква работа, отново под крилото на гербопитеците.

 

Магазин за Акумулатори

Трифонова е известна като любовница на крадливия шеф на Държавен фонд „Земеделие” Васил Грудев, който я „командирова” за шефка на БАИ. След като през май служебният кабинет я напъди, Трифонова, прочула се с дънковото си яке за 2000 лева, се върна във фонда, но за кратко – излетя и оттам барабар с любовника си.

Трети случай – Петя Веселинова Митрашкова, общински съветник втори мандат от гражданската квота на ПП ГЕРБ в Червен бряг, титулувана педагог, в момента се пазари за директор на детска градина в Червен бряг.

 

Защото в ГЕРБ са „по-силни от хаоса” с безработицата, налазила некадърните им калинки след падането от власт на мутрата Бойко, завършва сигналът до Новините Днес

 

Материалът „По-силни от хаоса”? Водачът на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски – разследван от КПКОНПИ за семейния октопод в Кнежа (вижте криминалните типове в листата) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button