9.8 C
София
събота, април 13, 2024

ПОДМЯНА в Новините Днес: Яло Циганина с майбаха плащал по 100 лв. за ЛЕВИЦАТА! в Кюстендил, листата води адвокатка от ГЕРБ (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сенчест предприемач с цветистия прякор Яло Циганина, един от малкото притежатели на луксозното изпълнение на „Мерецедес“ – майбах, в Кюстендил, раздава по 100 лева на калпак, за да се гласува за новата соцкоалиция ЛЕВИЦАТА!, твърди пред Новините Днес ченге от областния град.

Според оперативна информация в заверата участвал и кметът на Кюстендил Петър Паунов, който вече четири мандата е начело на града.

Мая Манолова и Вася Пешева се готвят да щурмуват парламента с Левицата!

Според непотвърдена официално информация от МВР източник на Новините Днес медиатор за сделката била кюстендилската фурия Мая Манолова, която в миналото имала 5-годишна бурна любовна афера с Паунов. Двамата дори държали обща адвокатска кантора. 

В миналото Ваня Пешева бе острие на ГЕРБ, днес е в Левицата!…

Водач на листата на ЛЕВИЦАТА! в Кюстендил пък е адв. Вася Пешева, която в миналото е едно от лицата на ГЕРБ в областта и водач на листата на хунтата за общински съветници. Тя е омъжена за прокурор Владимир Шейтанов.

Проверка по рама
Адв. Пешева води листата за вота на 2 април

Преди години Коалиция „Кюстендил“ тогава припомниха, че Вася Пешева е била адвокат на издирвания дълги години Славчо Игов от известния в Кюстендил клан на Гольовците. Пешева отказа да му бъде защитник в последния момент.

Това стана в разгара на адвокатските протести заради неплатени възнаграждения на служебните адвокати.

По тази причина съдът не успя да назначи съдебен защитник на Игов и беше принуден да го пусне след изтичането на 72-часовото му задържане.

Ето и пълната листа на КП „Левицата“

1. Вася Пешева – юрист от Кюстендил

2. Йорданка Божкова – адвокат от гр. Дупница

Магазин за Акумулатори

3. Мирослав Методиев – Кюстендил

4. Атанас Каптиев – инженер от гр. Бобов дол

5. Димитър Соколов – Кюстендил

6. Веселина Иванова –  строителен техник от Кочериново

7. Иван Ранчов – агроном от Сапарева баня

8. Крум Крумов – Невестино

Материалът ПОДМЯНА в Новините Днес: Яло Циганина с майбаха плащал по 100 лв. за ЛЕВИЦАТА! в Кюстендил, листата води адвокатка от ГЕРБ (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ