България

Позволявате ли друго мнение освен война?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има хора, които се опитват да накарат военния министър Янев да се оправдава за мнението си, че на Балканите (и България) не се нуждаем от присъствие на (повече) натовска или американска войска. Тези хора са или изменници, или не са чели зловещата наша история през нашия български ХХ век.

Има и друго мнение освен дрънкането на оръжие и пропагандата на руска заплаха. То е в недрата на националните корени, в духа ни и в логиката на историята и бъдещето.

Ние просто не искаме да се противопоставяме на Русия. Няма за какво. А и да има, това винаги ни носи исторически беди. Катастрофи.

Зовящите за повече войска на българска територия са пудели на чужди посолства. Но те са и пудели зомбита, които не подозират какво нещастие е една малка война наоколо и каква космическа глупост е от еничарене да станем мишена на руснаците. Защото утрешната война няма да има фронт, както войната на ХХ век.

Иванов, Петков и другите редници на новия Вермахт трябва да изразят своето русофобие далеч оттук. В Турция, Чечня, Афганистан или Пакистан. У нас искаме мир.

Предлагането на територии, бази, войска и инфраструктура ще е не просто война. А гражданска война.

Това, че не искаме американска война у нас, не ни прави анти-американци. Татуирайте си тази мисъл.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button