3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Правят битка за проклети жени във „Фермата“, а те…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Гадна битка за проклети жени се задава във „Фермата“, обяви с нескрито задоволство водещият Андрей. В понеделник, по време на отборния дуел, две силни участнички ще се хвърлят в най-тежкото, мръсно и клаустрофобично изпитание, което обикновено е запазено за мъжете.
Вдовицата и собственичка на автокъща Лили от „Канатица“ и фитнес треньорката Ния от „Елбетица“ ще се състезават в копането на пясъчен тунел – физическо и психическо мъчение в изключително тясно пространство.

Във „Фермата“ стана горещо: Петър разкри коя харесва и всички онемяха от отговора
Колкото повече напредват към края му, толкова по-силно се ще се заклещват, пясъкът ще пълни очите, ушите и устата им, въздухът няма да им стига, а паниката ще ги залива.
Проверка по рама

„За мен това е една от най трудните битки във „Фермата“, защото освен физическа сила изисква и стратегия“, заяви Лили. Съперничката й Ния също се закани да се изправи срещу страха си от затворени пространства и да го победи.
Извънредно: Изгониха Иванка от „Фермата“ без да я пуснат на Арената

Освен тях двете, на Арената в понеделник ще се състезават учителката Теди от „Канатица“ срещу цигуларката Линда от „Елбетица“.

При мъжете битката ще е между собственика на брандинг студио Иван от червените и сервитьора Андрей от зелените. В отборното изпитание двата тима ще трябва да покажат също знания по българска история и да минат през тежка щафета./show.24-chasa.eu
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Правят битка за проклети жени във „Фермата“, а те… е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ