19.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Предател в Новините Днес: Димитър Бръчков търси спасение при Румен Радев (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Честито на всички гербаджии от Петрич и региона – кметът-рекордьор по разследвания и прокурорски преписки Димитър Бръчков се „покръсти“ и вече търси спасение от съдебни дела и присъди под крилото на най-одобрявания политик – президента Румен Радев, разкри пред Новините Днес източник от югозападния град.
Новините Днес до Димитър Бръчков: Кмете, кажи за ОПГ-то, което уби „Златен кестен“ (СНИМКИ)

Предателят Бръчков използвал появата на държавния глава и съпругата му Десислава на фестивала „Пирин Фолк“ 2023 в Сандански, за да се присламчи към свитата му в търсене на политически индулгенции, възмущава се герберът пред Новините Днес.

За първи път президент присъства на фестивала в неговата 31-годишна история, което компрометираният Димитър Бръчков използва, за да се заяви в очите на публиката като „човек на Румен Радев“, ядосва се петричанинът.
Бръчката и Шушков се ослушват предизборно, зад тях се вижда държавният глава с охраната от НСО

Хитрецът доста неловко се появи и в компанията на бившия зам.-министър на регионалното развитие Николай Шушков, който се пусна за кмет на Благоевград. Шушков откровено се брои за кандидат на Румен Радев.

Въпросът е дали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще преглътне предателството и ще гласува за пореден път доверие на омаскарения Димитър Бръчков, питат в Петрич.
Материалът Предател в Новините Днес: Димитър Бръчков търси спасение при Румен Радев (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ