15 C
София
сряда, април 17, 2024

Психосрив в Narod.bg: Васил Терзиев на среща с адвокати, напуска кметския пост?

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Кметът на София Васил Терзиев само преди седмица преживял тежък психически срив, в резултат на който написал оставката си от високия пост, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от близкото обкръжение на ДС наследника.

Цялата драма се разиграла в периода около избора на председател на Столичния общински съвет. Преди решаващото гласуване на 8 февруари, на което за пръв сред равни бе избран бившият кандидат-депутат от ВМРО Цветомир Петров, Васко Кмета изпаднал в психическа дупка.

В сюблимния за София момент милионерът, стартирал бизнес покрай семейните връзки с „Държавна сигурност”, се консултирал с адвокатска кантора заради намерението да подаде оставка, категоричен е източникът на Narod.bg.

От обкръжението на Васил Терзиев разкриха още, че напоследък столичният градоначалник се заключвал сам в кабинета си и не допускал никого, дори най-близките си хора, с които е в схемите от години.

За капак Васил Терзиев преживява тежък развод със съпругата си Милена, с която са заедно от 20-ина години и имат две дъщери – Емма и Ива, ученички в Американския колеж. Вече прогресивно западащото училище са завършили и най-близките му сътрудници в бизнеса, за които Narod.bg ще разкаже в отделни публикации.

Проверка по рама

Материалът Психосрив в Narod.bg: Васил Терзиев на среща с адвокати, напуска кметския пост? е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ