15 C
София
сряда, април 17, 2024

Скандал в Narod.bg: 200 000 лв. дарени на кланата Дебора от Стара Загора, къде са парите? (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Над 200 000 лв. са постъпили от дарения в банковата сметка на 19-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора, която през юни миналата година беше пребита в дома си и обезобразена с макетно ножче. За касапницата бе обвинен 26-годишният кръчмарски пазвантин Георги Георгиев.

За огромното дарение съобщиха близки до разследването единствено пред Narod.bg. Към момента не е ясно за какво се харчат тези пари и дали има някаква отчетност на дарението, възмущават се в Стара Загора.

Моника Маринова първа съобщи за престъплението и отвори банкова сметка за събиране на дарения

Припомняме,че веднага след ужаса една от организаторките на протеста в защита на Дебора – нейната близка приятелка Моника Маринова, която първа съобщи за престъплението, публикува личната банкова сметка на момичето, за да може който има възможност да помогне финансово.

Тогава Маринова заяви: „Желанието на семейството е когато всичко приключи, ако има останали средства, те да бъдат пренасочени за хора, които са пострадали от домашно насилие“. Към днешна дата няма данни да е помогнато на някой с пари от страна на семейството на Дебора.

Проверка по рама

А иначе 19-годишната девойка отново е активна в социалните мрежи. Наскоро тя публикува и своя есенна фотосесия, видя Narod.bg.

Иначе делото „Дебора“ влиза днес в съда в Пловдив, след като всички съдии в Стара Загора си направиха отвод. Обвиняемият за престъплението Георги Георгиев – Жоро Касапина е с три повдигнати обвинения.

26-годишния мъж е обвинен за причиняване на двустепенна средна телесна повреда чрез нанасяне на удар с юмрук и на 18 прорезни рани с макетен нож. Второто обвинение е за насилственото подстригване на косата на Дебора, а третото – за шест заплахи с убийство.

Материалът Скандал в Narod.bg: 200 000 лв. дарени на кланата Дебора от Стара Загора, къде са парите? (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ