22.1 C
София
вторник, септември 26, 2023

Рачков хвърли бомбата: Истина е новината, стиснахме си ръцете за многомилионен договор!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Рачков хвърли поредната голяма бомба, но този път не става въпрос за личния му живот, който през последните месеци предизвиква особено внимание в социалните мрежи, особено след раздялата му със силиконката Анита Димитрова.
В случая става дума за шоуто му, което съвсем скоро ще се завърне в ефира на Нова телевизия, след като направи цяла година пауза. Комикът, който разсмива малки и големи явно се завръща с гръм и трясък на екран.

Разсекретиха два разговора на Слави и Рачков, ето какво точно си казват
„Започваме през септември“, призна Рачков, показвайки как се снима рекламата на продукцията. А на кадъра тук е в компанията на Герасим Георгиев – Геро (вляво) и Криско.
Проверка по рама

След високия рейтинг на „Като две капки вода“, продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян очевидно иска да продължи по гребена на вълната, което е и съвсем очакван ход от негова страна. Затова и решението му да върне шоуто на комика, не е голяма изненада за всички.
Рачков каза цялата истина за Димитър Еленов и си призна, че…

Но би било изненада, ако шоуто е като това, което предложиха в първия му сезон, който не бе от най-успешните. Сега Рачков и арменският продуцент са дали заявка, че ще избият рибата с това, което са намислили да правят./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Рачков хвърли бомбата: Истина е новината, стиснахме си ръцете за многомилионен договор! е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ