22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Рачков хвърли бомбата: Истина е новината, стиснахме си ръцете за многомилионен договор!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Рачков хвърли поредната голяма бомба, но този път не става въпрос за личния му живот, който през последните месеци предизвиква особено внимание в социалните мрежи, особено след раздялата му със силиконката Анита Димитрова.

В случая става дума за шоуто му, което съвсем скоро ще се завърне в ефира на Нова телевизия, след като направи цяла година пауза. Комикът, който разсмива малки и големи явно се завръща с гръм и трясък на екран.

Разсекретиха два разговора на Слави и Рачков, ето какво точно си казват

„Започваме през септември“, призна Рачков, показвайки как се снима рекламата на продукцията. А на кадъра тук е в компанията на Герасим Георгиев – Геро (вляво) и Криско.

Проверка по рама

След високия рейтинг на „Като две капки вода“, продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян очевидно иска да продължи по гребена на вълната, което е и съвсем очакван ход от негова страна. Затова и решението му да върне шоуто на комика, не е голяма изненада за всички.

Рачков каза цялата истина за Димитър Еленов и си призна, че…

Но би било изненада, ако шоуто е като това, което предложиха в първия му сезон, който не бе от най-успешните. Сега Рачков и арменският продуцент са дали заявка, че ще избият рибата с това, което са намислили да правят./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Рачков хвърли бомбата: Истина е новината, стиснахме си ръцете за многомилионен договор! е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ