България

„Революцията” на Копейкин е срещу Бойко Рашков, обслужва само мафията на ГЕРБ и ДПС (СУПЕР СКАНДАЛ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

ПОРЕДНИЯТ СУПЕР СКАНДАЛ: Истинската цел на „революцията“, която ни обеща за 12 януари, сряда, лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов – Коста Копейкин, всъщност е насочена срещу Бойко Рашков.

Статуквото не може да се примири с оставането му на поста вътрешен министър и провокацията против него като отговорен за обществения ред е в полза на ГЕРБ и ДПС.

Не можа да го дискредитира, не може да го измести с Корнелия Нинова, която така много се бори за ведомството му, не може да го спре да действа и в момента.

Защо ли старата схема е срещу Рашков? Ами точно източилите милиарди обръчи от фирми около ГЕРБ и ДПС в момента ударно се разследват от МВР и ДАНС, започнаха и разпити.

Проверка по рама

Който не вярва, да прочетете и неделната заплаха на Евгений Михайлов – синкавия глас на старата власт, заплашил ни, че в момента било като през 2013 г.

Иначе „революцията“ е напълно лишена от логика – поводът й – депутатите, за разлика от всички други български граждани, да имат право да влизат в парламента без зелен сертификат.

Явно са забравили каква титла носят, а именно „народни представители“. Няма как като такива да имат повече права от всички останали, особено пък представящите се за „опозиция“, „алтернатива“ и т.н.

Иначе следите остават и в гласуванията заедно на ГЕРБ и „Възраждане” на Копейкин.

Двете партии имат и един общ приятел, който доста здраво печелеше поръчки при старата власт и също солидно подкрепя новите патриоти в парламента.

Скоро ще пишем по тази забавна и много интересна работа. В която отново стигаме до любимата още от времената на все още депутата и доцент Лъчо Мозъка за плагиатството. Имайте търпение.

Магазин за Акумулатори

Материалът „Революцията” на Копейкин е срещу Бойко Рашков, обслужва само мафията на ГЕРБ и ДПС (СУПЕР СКАНДАЛ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button