3.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

РЕЗИЛ в Новините Днес: Кметът на Златоград Мирослав Янчев прати общинари да късат плакати на конкурента в балотажа (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Страшна простотия се разигра в Златоград  – кметът Мирослав Янчев, който е на власт от далечната 2007-а, се бори за пети мандат с доста селски прийоми, научи Новините Днес. Оялият се градоначалник изпрати верните си общинари не да свършат нещо смислено в името на хората, а да… лепят плакати с безценния му лик и същевременно да късат постери на неговия конкурент на балотажа Величко Сидеров.
Хората тук са потресени от дивотията на Мирослав Янчев, който не подбира методите, само и само да яхне родопската община за още четири години, с което ще е на поста цели 20, ядосва се източникът на Новините Днес.

Проверката ни показа, че на първия тур на 29 октомври с криминални похвати Мирослав Янчев получил 3 029    гласа или 47.87% подкрепа.
Конкурентът му Величко Сидеров от ПП-ДБ му диша във врата с 2 496 гласа или 39.44% доверие. Сега въпросът е дали вотът за третия в класацията – Емил Хумчев от БСП, който бе подкрепен от 484 златоградчани, ще отиде за Янчев или за Сидеров. Това може да се окаже решаващо и въпреки лепенето и късането на плакати Мирослав Янчев да бъде изритан от кметството в Златоград, надяват се в родопския град.

Материалът РЕЗИЛ в Новините Днес: Кметът на Златоград Мирослав Янчев прати общинари да късат плакати на конкурента в балотажа (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ