5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Розов скандал в Новините Днес: Любовни триъгълници разкъсват „Спаси София“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Убийствени драми от ревност разкъсват розовата общинска листа на ПП-ДБ в София, за което Новините Днес вече писа. Дори най-отявлените фенове на умнокрасивитета ще останат шокирани от случващото се вътре в организацията на нежния Борис Бонев – а то е, че любовни триъгълници буквално разкъсват „Спаси София“.
Няма нищо тайно в констатацията, че единият интимен лагер се е заформил около гривестия Иво Божков – Плитката от ДБ, който е №30 в листата, поставения под №14 Гергин Борисов и 39-ия Виктор Чаушев.

Тримата от гей дружинка „Детелинка“ Чаушев – Гергин Борисов – Иво Божков, които се ревнуват неистово помежду си, са се наредили буквално един след друг не в будоара, а в обединената листа на ПП-ДБ, което вещае панаири в новия Общинския съвет на столицата.
Гей-дружинка „Детелинка” зад Борис Бонев: Всеки е гадже с всеки в листата на „Спаси София” (ПЪРВА ЧАСТ)

Другите интимни партньори, напиращи са власт, са самият Борис Бонев и неговата официална половинка, поставена под №8 в листата – македонецът Андрей Зографски, произлизащ от виден род българомразци. Похвално е, че двойката не крие любовните си отношения и от доста време парадира, че са семейство.

Колажът задава интересен въпрос… Дали е възможно?

Припомняме, че наскоро около палавия Зографски гръмна публичен скандал. Оказа се, че съпругът/съпругата на Борис Бонев е син на един от най-големите българомразци в Северна Македония – Солза Гърчева.
Мама Солза е сред организаторите на големите антибългарски митинги в Скопие. Самата тя е родом от Щип. Бивша депутатка от СДСМ – партията на Зоран Заев. Разбира се, това не й пречи да напусне редиците на македонските социалисти, да основе политическа партия „Глас за Македония“ и да стане яростен критик и противник на Заев.

Проверка по рама

Рекет в розово: Борис Бонев папка баснословни суми от метрото

„Докато тя стачкува на първа линия против френското предложение за РСМ, синът ѝ се е уредил в България“, написа Димче Ямандиев във фейсбук преди няколко месеца, по време на протестите край Вардара срещу предложението на Франция за разрешаване на споровете между България и Северна Македония.
Този скандал обаче не пречи на Зографски, а очевидно и на ПП-ДБ да го включат в листата си за общински съветници. И няма какво да се лъжем – единствената причина македонецът да се напъва за общинар в София е половинката му Борис Бонев.

Материалът Розов скандал в Новините Днес: Любовни триъгълници разкъсват „Спаси София“ е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ