България

Само до Новините Днес: ГЕРБ-кметицата Румяна Самоковарева мутрее като Бойко – плаши семейство учители с репресии (СИГНАЛ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кметицата на пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева от бандата ГЕРБ вече е усвоила прийомите на мутрите около своя лидер Бойко Борисов, разкрива нов сигнал до Новините Днес.

Селската кметица дотолкова се е самозабравила, че през юли 2021-а си позволила да заплаши местен учител и неговата съпруга – също учителка, с репресии и уволнения от държавната им работа, типично за породата гербопитеци.

Румяна и Кольо са бабаитите от ГЕРб в с. Крумово

Причината – учителят с изявена гражданска позиция имал „нахалството” да критикува Самоковарева в социалните мрежи, че може много по-добре да си върши работа като кмет на Крумово.

Само в Новините Днес: Кметицата на ГЕРБ в Крумово върти див семеен бизнес с обществени поръчки (ето я Румяна Самоковарева + ДОКУМЕНТИ и СНИМКИ)

Проверка по рама

Учителят, естествено, сериозно е приел заплахата – все пак заканите идват от държавен служител на висок пост и с много мутренски връзки в ГЕРБ.

Притеснен, мъжът подал дори сигнал в Районната прокуратура-Пловдив, но след три месеца проверка наведеното пред Баце и хунтата държавно обвинение установило, че няма основание за образуване на досъдебно производство срещу гербаджийската кметица, тъй като заплахата не била с цел застрашаване живота на потърпевшите.

Реакцията на шефовете ѝ в бандитската партия след скандала също е показателна – въпреки, че са били запознати със заплахите, които Самоковарева изхрачила срещу учителското семейство, гербопитеците я повишили в кандидат за народен представите на последните парламентарни избори.

Само в Новините Днес: Кметица от ГЕРБ вдигна половин декар палат със заплата 1260 лв., магьосница ли е Румяна Самоковарева или пощипва като Бойко? (СНИМКИ)

„Може да си представите на пръв поглед милата женица какви неща върши в комбина с мъжа си Кольо Самоковарев. Да допълня и, че в момента ДНСК е разпоредила събаряне на незаконния навес на заведението, което съпругът ѝ стопанисва в селото поради това, че няма никакви строителни книжа и покрива целия тротоар като пречи на пешеходците.

Също така се проверява за всичките години, които го държат под наем това заведение за ощетяване на държания бюджет от неплащане на тротоарно право за масите които заведението е разположило на тротоара”, завършва източникът на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Материалът Само до Новините Днес: ГЕРБ-кметицата Румяна Самоковарева мутрее като Бойко – плаши семейство учители с репресии (СИГНАЛ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort