18.8 C
София
вторник, април 16, 2024

Само в Narod.bg: Бежанците идат  – първите окупират яз. „Копринка”

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Властта ударно ремонтира изоставени училища и детски градини в цялата страна

Сладките приказки на властта, че България няма да стане плацдарм на вълна бежанци, изритани от „старата Европа”, се разбиват на пух и прах от действията на сглобката. Доказателството – емисари са плъзнали в общини по цялата страна в издирване на изоставени училища, каквито за съжаление има повече от достатъчно, и детски градини, които да бъдат ремонтирани и превърнати в бази за мигранти, алармира пред Narod.bg източник от сглобката.

В края на миналата година будните граждани на Казанлък осуетиха намеренията на ротационното правителство на Николай Денков да настани бежанци в Центъра за професионална подготовка към Академията на МВР в града. Стотици жители на Казанлък, обаче, излязоха на протест и провалиха кроежите, напомни информаторът на Narod.bg.

Номерът на управляващите ще мине в друг обект – язовир „Копринка” по течението на река Тунджа в западната част на Казанлъшката котловина. Точно под преливника има стара детска градина, която е обречена да стане база на мигранти, изритани от Европа и върнати в България, категоричен е източникът на Narod.bg.

Междувременно сглобката продължава да отрича, че е договорено връщането на хиляди мигранти, които ние трябва да поемем и настаним на наша територия.

Проверка по рама

Само преди дни договорен трансфер у нас кацнаха 18 мигранти по реда на Дъблинския регламент, които са регистрирани като кандидати за международна закрила в България.

Твърденията, че това е първи транш от договорени хиляди са неверни и целят да създадат напрежение в обществото за това, къде ще бъдат настанени бежанците, както и да се спекулира, че ще са на издръжка на българския данъкоплатец, твърди в официалната позиция Държавната агенция за бежанците.

Материалът Само в Narod.bg: Бежанците идат  – първите окупират яз. „Копринка” е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ