12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Само в Narod.bg: БСП депутати обикалят кметове, „раздават” евросубсидии

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Трима червени депутати обикалят България и зарибяват кметове със сладки приказки за уреждане на евросубсидии, научи Narod.bg от свой човек на „Позитано” 20.

Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров и депутатите Иван Иванов и Деян Дечев омайват предизборно общински кметове и предлагат европейско финансиране по линия на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Държавен  фонд „Земеделие”, разкри източникът от Столетницата.

Чиста заблуда, която върви точно преди изборите за Европарламент. Целта е точно определени фирми да поемат работата в конкретни общини, трима кметове са поддали на схемата, обясни червеният източник.

Лидерът на БСП вече свика партийна сбирка по повод евроизборите, която произведе очакваната новина – че започва вътрешнопартийно надцакване за листите, макар че политолози очакват катастрофа на Корнелия на вота, планиран от 6 до 9 юни 2024 г. във всичките 27 държави-членки– от досегашните четирима в Брюксел БСП вероятно ще изпрати не повече от двама.

Материалът Само в Narod.bg: БСП депутати обикалят кметове, „раздават” евросубсидии е публикуван за пръв път на Narod.bg.

Проверка по рамаSource link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ