15 C
София
сряда, април 17, 2024

Зловещо в Narod.bg: 9 трупа в Бургаския затвор за 3 месеца

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Трагедията със смъртта на 66-годишния затворник Димитър Маркуча, убит след зверски побой от опасния рецидивист от Сливен Стефан Петев Петков в Бургаския зандан, е само върхът на айсберга, докладва пред Narod.bg източник от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” (ГДИН), управлявана от главен комисар Ивайло Йорданов.

Оказа се, че само за 3 месеца в периода около зловещата смърт на бившия състезател по борба Горан Горанов, буквално сварен жив зад решетките с пара, нагрята до 140 градуса, са издъхнали общо 9 лишени от свобода.

Информацията, обаче, предвидливо е спестена от шефовете на ГДИН, призна служителят под пагон.

„Един почина от хапчета, смесени с нескафе, друг издъхна в коридора минути преди да го освободят след края на присъдата, трети часове след Нова година, трупът стоя до сутринта в спалното, четвърти с доживотна почна да прави сапунка, падна и повече никога не го видяхме”, върна лентата информаторът на Narod.bg.

Проверка по рама

Зад решетките си никой, мреш като куче и даже не съобщават на близките ти, имало е случай да забранят на лишен от свобода да погребе майка си, разкри гаври от кухнята служителят на ГДИН.

Както първо Narod.bg съобщи, затворът в Бургас е превзет от анархия, за която служителите в системата винят шефа на ГДИН Ивайло Йорданов.

Материалът Зловещо в Narod.bg: 9 трупа в Бургаския затвор за 3 месеца е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ