18.8 C
София
вторник, април 16, 2024

Само в Narod.bg: Вальо Златев уреди Николина Ангелкова в Саудитска Арабия с $20 000 заплата

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Вече не е новина – от декември 2023 г. бившият министър на туризма Николина Ангелкова заема официално поста на съветник в Министерство на инвестициите на Саудитска Арабия, за което се похвали самата тя пред bgtourism.

„Работя в тясно сътрудничество с министъра на инвестициите на Саудитска Арабия Халид А. Ал-Фалих, както и с Ахмед Ал-Хатиб, министър на туризма, така и с прилежащите ресорни институции“, обясни тя в интервюто. Според Ангелкова, тя помага на Саудитска Арабия да изпълни целите си за амбициозни реформи, залегнали във „Визия 2030“.

Източник на Narod.bg обаче разкри детайли около назначението – оказа се, че зад назначението на благия пост с колосалната заплата от 20 000 долара на месец стои бившият шеф на „Лукойл” и хотелиерски бос Валентин Златев, който е опасно близък с тунинг Николинка.

Ексминистърът участва във Форума за инвестиции Турция-Саудитска Арабия. Събитието се проведe в Истанбул, а в него се включиха лидери и визионери от двете нации.

Проверка по рама

Ангелкова сподели и впечатленията си от срещите си с принца на Кралство Саудитска Арабия Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд. „Страната ни отдавна е високо ценена като туристическа дестинация, традиции и партньорство.

По време на срещите ми с принца на Кралство Саудитска Арабия Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, той не веднъж е споделял, че помни отличните си впечатления от тракийското наследство на страната ни и историческите забележителности, които придоби по време на визитата си у нас през 2016 г. по моя покана тогава“, добави тя.

Материалът Само в Narod.bg: Вальо Златев уреди Николина Ангелкова в Саудитска Арабия с $20 000 заплата е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ