България

Само в Новините Днес: Бойко плаща шопинга на Ванина Колева в Париж – Мата Хари грабна чанта „Луи Вюитон” за 10 бона (СНИМКИ)

 

Чекмеджето, което Бойко Борисов повече от десетилетие пълни с откраднатите от България милиарди, понякога олеква с някоя и друга пачка евро по 500 за кефа на поредната Мата Хари.

Източник на Новините Днес от обкръжението на една от постоянните креватни играчки на Баце – пиарката Ванина Колева, издаде, че брюнетката е била заедно с приятелка на шопинг в Париж за сметка на Мутрата, откъдето се върнала с уникална чанта на „Луи Вюитон” за почти 10 хиляди лева!

Депутат от ГЕРБ пред Новините Днес: Севда ТВ изпищя на глас: „Писна ми от харема на Бойко”(Шехерезада и креватната любимка Ванина се топят взаимно)

Ванинчето пазарува на пъпа на Париж с еврото от Буци


Ванина сама се похвалила пред бъбриви приятелки, че пазарувала в магазина на елитната марка, разположен в близост до най-големия национален музей на Франция – „Лувъра”. В Париж „Луи Вюитон” поддържа общо 8 обекта, така че Бойко може да праща всяка Мата Хари на скъп шопинг, без златотърсачките дори да се засекат, коментира информаторът на
Новините Днес.

 

Проверка по рама

Сигнал до Новините Днес: Актуалната любовница на Бойко гони Шехеразада, пиарката не ставала за нищо. Колева се подигравала и на ПКП Цвета Караянчева

4200 евро са жълти стотинки за топ крадеца на Републиката


Щастливата с пълен портфейл по €500 пиарката от Северозапада, която от години е адресно регистрирана в софийския кв. „Света Троица“, избрала една от скъпите чанти – модел Sac Petite Male за колосалните 4200 евро.

Сигнал до Новините Днес: Харемът на Баце – журналистки си скубят косите коя има по-скъп джип от Бойко – Анастасия и Ванина са фаворитки

След като свършила мисията си да похарчи 8500 лева, „усвоени” от Буци с плеядата окрадени обществени поръчки, конкурентката на Натали Т. за сърцето и спалнята на банкянския плейбой седнала в изискан парижки ресторант, където почепила приятелката си с морски деликатеси и платила „смешните” 850 евро сметка и така чантата излезе на Баце 10бона, докладва информаторът на Новините Днес.

Първо в Новините Днес: Ето я новата пиарка на ГЕРБ! Шехерезада изхвърча – искала да пенсионира Бойко Борисов (СНИМКИ)


Заедно с дребните подаръчета, хотелът, пътните разходи и реномираните френски ресторанти, тридневният воаяж на Ванина Колева набъбнал до над 10 хиляди евро, естествено, платени от всички нас, но откраднати от Бойко Борисов и схемаджиите около него, които доскоро източваха бюджета в името на пълните чекмеджета.

Магазин за Акумулатори

Материалът Само в Новините Днес: Бойко плаща шопинга на Ванина Колева в Париж – Мата Хари грабна чанта „Луи Вюитон” за 10 бона (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button