2.8 C
София
вторник, януари 31, 2023

Само в Новините Днес: „Калинка” за пенсия прецака синдикати и работодатели (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кремена Калчева, шеф на „Активни политики на пазара на труда” в Агенцията по заетостта, тихомълком е прокарала поправка, с която социалните партньори – синдикати и работодатели, са отрязани от усвояването на държавни средства, разкри читател на Новините Днес от върховете на властта.
По закона социалните партньори трябва да участват в раздаването на „порциите”, както преди години лидерът на ДПС Ахмед Доган нарече финансирането в държавата.

Калинката, обаче, вкарва поправка в закона, която отрязва синдикати и работодатели от държавните пари.
Драгомир Николов

Източникът на Новините Днес подчерта, че Кремена Калчева е опасно близка до русенеца Драгомир Николов, бившия директор на Агенцията по заетостта – отстранен след редица скандали и разследван по 12 обвинения.

Сотир Ушев просперира с благи обществени поръчки покрай Весела Лечева

Николов е от приятелския кръг на бившия шеф на НОИ Сотир Ушев – актуалния мъж до служебния министър на спорта Весела Лечева.
Информаторът ни е категоричен, че Драгомир Николов е прокарвал обществените поръчки, които Ушев, сдобил се при странни обстоятелства с диплом за висше образование от Украйна, печелел.

Проверка по рама

За капак калинката Кремена продължава да се изживява като фактор, въпреки че е в пенсионна възраст.
Очаквайте скандални разкрития по темата само в Новините Днес

Материалът Само в Новините Днес: „Калинка” за пенсия прецака синдикати и работодатели (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

More articles

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ