25.8 C
София
петък, юни 9, 2023

Само в Новините Днес: Митничари и ДАНС разбиха най-модерната фабрика за цигари, кой бос дърпа конците?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Страхотен удар на отдел „Оперативен контрол“ към Агенция „Митници“ и на спецченгетата от ДАНС – преди час служителите са разбили ултра модерна фабрика за производство на цигари, разкри ексклузивно източник на Новините Днес от МВР.
Нелегалният цех вътре в град Севлиево бил оборудван с най-новите машини за обработка, свиване и пакетиране на нелегалните папироси.

В момента градът буквално е почернял от ченгета, по непотвърдена информация има арестувани.
Ударът на Агенция „Митници“ е толкова сериозен, че националното съвещание, планирано за 21 април, петък, е променено на 4 май, за да може повече хора да се ангажират с разследването, уточни информаторът на Новините Днес.

По думите му цехът, който се намира на територията на бившата митница „Свищов“, е със супер модерно оборудване за милиони лева, каквото скоро у нас не е откривано.
Фабриката е бълвала огромни количества папироси, което е видно и от криминалната хроника в региона – наскоро при съвместни действия на Сектор „Оперативен контрол Свищов“ при ТД Митница Русе и ОД на МВР-Габрово за противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол са установени 2500 кутии – 50 000 къса цигари без български акцизен бандерол в автомобил край Севлиево.

Проверка по рама

Очаквайте в Новините Днес кой сенчест бос стои зад криминалната цигарена фабрика.
Материалът Само в Новините Днес: Митничари и ДАНС разбиха най-модерната фабрика за цигари, кой бос дърпа конците? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ