3.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

Само в Новините Днес: Зам.-министърът с кодовете Михаил Стойнов – хакер от кликата около Божидар Божанов, искали „едни“ 600 млн. (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Зам.-министърът Михаил Стойнов, гепил двата кода на мишините за гласуване, с което получил властта да манипулира резултатите както е удобно на ПП-ДБ, се оказа хакер от кликата около бившия министър на електронното управление Божидар Божанов, научи ексклузивно Новините Днес от потресени фенове на „Промяната“.
Хакерът Михаил е набутан във властта като зам.-министър

По-рано днес гръмна грандиозният скандал, че два дни, след като ЦИК направи публично генериране на така наречения хешкод, който е един от ключовете за защита на машините, Михаил Стойнов от ПП-ДБ влязъл в залата, в която се съхраняват машините за вота, повторил цялата процедура, снимал с телефона си и свалил цялата информацията на флашка.

Престъплението, което може да се класифицира и като опит за държавен преврат, защото реално сме свидетели на схема за незаконна смяна на властта, е документирано от охранителни камери, стана ясно от доклад на ДАНС.
Нещата са още по-грозни, алармира след извънредния председателски съвет в Народното събраниеТошко Йорданов от ИТН. И обяви, че няма да има машинно гласуване.

Кирил Петков и Божидар Божанов са оказвали натиск върху един министър и са му обяснявали какво трябва да се правят едни пари, едни 600 млн. лв., хвърли бомба Йорданов.

„Всички бяхме като гръмнати. Има престъпление на министър“, подчерта още председателят на парламентарната група на ИТН.
Михаил Стойнов си пада по екзотичните ваканции

Наш човек в ПП, стъписан от наглостта на техния зам.-министър, уточни, че Михаил Стойнов е типичен хакер, лично протеже на Божидар Божанов и приближен до Асен Василев и Кирил Петков.

Проверка по рама

Т.е., съществува обосновано предположение, че тримата са знаели какви ги върши хакерът Михаил, вероятно точно с тази задача поставен за зам.-министър на електронното управление. Новините Днес разкри още, че Стойнов е близък приятел на хакера Кристиян Бойков, който удари НАП и източи данните на 6 милиона българи през юли 2019-а.
Зам.-министърът, който трябва да бъде арестуван до часове, е секюрити и софтуерен консултант. Завършил е „Информатика“ в СУ „Св. Климент Охридски“, водил е лекциите по „Съвременни Java технологии“, „Програмиране за .NET Framework“, „Разработка на Java уеб приложения“, „Шаблони за дизайн“ и „Качествен програмен код“.

Активно е участвал в създаването на учебните материали за курсовете. Водил е софтуерни курсове в Нов български университет и в Техническия университет – София.

Резюмето му включва проекти в компании като „Сауди Арамко“, „Боинг“, „Хюлет Пакард“, „Сименс“ и Военновъздушни сили – САЩ, чужди банки и държавни институции на 4 континента.
Интересите на хакера, облечен от ПП с власт, обхващат изграждането на софтуерни архитектури и дизайн, B2B интегриране на разнородни информационни системи, оптимизация на бизнес процеси и софтуерни системи основно върху платформите Java и .NET.

Все неща, които са напълно ненужни в Пазарджишкия затвор. Ако има държава…

Магазин за Акумулатори
Ето фейсбук приятелите на зам.-министъра

Материалът Само в Новините Днес: Зам.-министърът с кодовете Михаил Стойнов – хакер от кликата около Божидар Божанов, искали „едни“ 600 млн. (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ