19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Сделка в Narod.bg: Ваня Григорова прави сглобка с ПП-ДБ

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Лявата звезда на политическия небосклон Ваня Григорова и коалиция „Солидарна България“, в която участват ПП „Българска левица“, ПП „Обединена социалдемокрация“ и ПП „Изправи се, БГ“ на Мая Манолова, внесоха пет хиляди подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори за Народно събрание и за Европейски парламент на 9 юни.

Това съобщи самата Григорова пред журналисти след регистрацията в ЦИК.

Запознат с драмите вляво източник на Narod.bg обаче твърди, че Ваня Григорова се е договорила с ПП-ДБ за общи действия при евентуалното ѝ влизане в парламента, след като не намери съпричастност у Корнелия Нинова за отпор на „статуквото“.

„Именно заради договорката Ваня побърза да излезе от ОбС-София – да не пречи на Васил Терзиев с нейните претенции за касиране на изборите за местна власт. В замяна ПП-ДБ са готови на сглобка със „Солидарна България”, коментира информаторът на Narod.bg.

По-рано днес Григорова заяви, че предопределящо за решението ѝ да участва в предстоящия вот е била огромната гражданска енергия по време на местните избори. Тогава немалко хора ме подкрепиха и ми дадоха уверение, че посланията, които имахме тогава, имат чуваемост, каза Григорова, цитирана от БТА.

Проверка по рама

Материалът Сделка в Narod.bg: Ваня Григорова прави сглобка с ПП-ДБ е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ