4.8 C
София
четвъртък, март 30, 2023

СЕИР в Новините Днес: ГЕРБ плати автобуси с „фенове“ на Бойко от цялата страна, тъгуват на годишнината от ареста (ВИДЕА + СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Една година от чудото, зарадвало цяла България – ареста на тартора на шайката Бойко Борисов, се навършват днес. Миналия 17 март добрата вест, че Бойко е в белезници, разтърси върхушката, ояла се след 12 години схеми на върха на държавата.
Рейсове от цяла България доведоха фенове на Бойко, иначе спявката в зала „Сила“ щеше да е пълен провал

Гербопитеците днес честват своята си Голгота с паметно събитие в Пловдив, на което са докарани няколко хиляди човека с платени автобуси от цялата страна, издаде наш човек в редиците на шайката. Арестът, очевадно, ще се използва за нажежаване на примитивните страсти у оредяващите фенове на Борисов.

С пари е лесно да доведеш „симпатизанти“

Елитът на ГЕРБ воглаве с Бойко са в пловдивската зала „Сила“, която за резил не са успели да напълнят, затова под тревога са вдигнати платени „фенове“, извозени с рейсове за седянката. Знаменателно е, че годишнината от килията на Бойко съвпада с международната новина на деня – за неговия доскорошен ментор, за чийто интереси ГЕРБ загроби 3,5 милиарда с руския „Турски поток“ – Владимир Путин, Международният наказателен съд в Хага издаде заповед за арест…
„Простил съм на враговете си, има горе кой да гледа, но няма да забравя как Вежди Рашидов мръзнеше навън“, започна сълзливо главатарят на ГЕРБ от сцената на пловдивската зала „Сила“.

„Това са знаещите и можещите, доказалите се, но ГЕРБ възпита и една нова, млада армия, която никой не може да изчегърта. Те са по-млади и по-хубави от ПП-тата и ДБ-тата“, облизва се Борисов и покани младежите да се качат при първите в листите.
„Успяха да успят 2 години българите и сега, като се събуждат, виждат какво става с веригите. А сутринта по телевизиите наглеят. Кое наложи в България да се вдигне инфлацията още преди войната? Това, че се договориха и вдигнаха цените на бензина и нафтата. Само че българинът най се дразни да му бръкнат в джоба, а те точно това направиха“, продължи с опорките вождът на хунтата.

Проверка по рама

Преди него Вежди Рашидов говори за ареста на Бойко Борисов, който бил незаконен. „Г-н Борисов, не ги плашете много, защото онова, което те направиха, беше да ви унизят и да ви смачкат.
Достойно ли е да правят това? Тези хора направиха едно много срамно нещо, но се надявам, че след болката, която сте изживял, да сте по-корав.

Има нужда – защото управлявате една партия, която не се нарои, няма мравки, има образовани млади хора. Най-красивите и сплотени хора с в ГЕРБ. Аз може и да изляза в пенсия някой ден, но винаги ще бъда с вас“, закле се във вечна любов към Борисов Веждичката, чиято депутатска номинация, както Новините Днес разкри, изключително много дразни младите лъвчета в бившата управляваща партия.

Деси от Дулово най-сетне се показа…

Материалът СЕИР в Новините Днес: ГЕРБ плати автобуси с „фенове“ на Бойко от цялата страна, тъгуват на годишнината от ареста (ВИДЕА + СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ