България

Шантаж в Новините Днес: Корнелия пробутва 180 пионки във властта, одобрени от Бойко (Нинова дава подкрепа срещу отплата, че не оглави НС)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Корнелия Нинова и нейният задкулисен ортак Бойко Борисов намериха начин да вкарат 180 свои пионки на всякакви позиции по върха на държавната администрация, алармира ексклузивно пред Новините Днес отлично информиран парламентарен източник.

Новината е, че Нинова шантажира новото управление с пионки, лично одобрени от Борисов, които да бъдат назначени по бъдещото правителство по всички нива на властовата пирамида като компенсация, че не бе избрана за председател на Народното събрание.

ЯДЕЦ! ПП отсвири Корнелия за шеф на НС

Корнелия била категорична, че ако Кирил Петков и Асен Василев искат подкрепата на БСП за стабилен кабинет, 180-те калинки, чиито имена са съгласувани лично с Баце, трябва да бъдат назначени на ключови позиции в бъдещото управление.

Проверка по рама

Новините Днес с удар в десетката: Корнелия драпа за шеф на НС след сделка с Бойко

Както първо Новините Днес писа, инсинуацията е следствие от договорка между тарторите на БСП и ГЕРБ да работят заедно срещу враг №1 на хунтата Румен Радев и неговите служебни кабинети, посегнали на разработените от години схеми за грабеж чрез компрометирани обществени поръчки, от които се пълнят чекмеджетата на Борисов и придворните олигарси, които са и спонсори на Нинова, която народът нарече „Бойко в пола“.

Завера в Новините Днес: Корнелия и Слави обещали на ГЕРБ правителство без Бойко Рашков (кабинетът е миниран)

Синхронните действия между Баце и Корнелия са ясно откроими, защото се правят пред очите на цяла България – опорките на ГЕРБ срещу Румен Радев и неговите служебни министри странно се приемат за оправни точки за атака и от Корнелия и нейните пудели.

Само в Новините Днес: Пуделът на Корнелия извъртя номер на Кирил и Асен (Калоян Методиев изпял за срещата с Нинова)

Такъв е случаят с яростното противопоставяне МВР министърът Бойко Рашков да поеме поста и в редовния кабинет, консултациите за който започват в понеделник с връчването на мандат за кабинет на „Продължаваме промяната“.

Магазин за Акумулатори

Най-яростен противник на идеята Рашков да продължи да чисти държавата от корумпягите на ГЕРБ е личният политолог на Корнелия Калоян Методиев, изритан позорно от екипа на Румен Радев.

Не е тайна, че зад регулярните атаки на Методиев по Рашков стоят Корнелия Нинова и Бойко Борисов, убедени са дори фактори от върха на БСП.

Материалът Шантаж в Новините Днес: Корнелия пробутва 180 пионки във властта, одобрени от Бойко (Нинова дава подкрепа срещу отплата, че не оглави НС) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button