България

СХЕМА в Новините Днес: Бойко и Кирил Петков с договорка да бутнат Румен Радев с импийчмънт?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Странното затишие в атаката срещу правителството отстрана на ГЕРБ и новите ѝ негласни коалиционни партньори – ДПС, московските слуги от „Възраждане” на Костадин Копейкин и ИТН, намери своето обяснение.

Източник на Новините Днес твърди, че цел №1 на заверата от уж партийни противоположности вече не е Кирил Петков и неговият кабинет, а президентът Румен Радев.

Единствената реална пречка пред мафията, човекът, който вдигна юмрук и поведе народа на масови протести, политикът, който трасира пътя на никому непознати субекти като настоящия премиер и неговия екип от бели якички, вече е неудобен и трябва да бъде отстранен, за да не бърка схемите на задкулисните играчи, отсече информаторът на Новините Днес.

Еманципацията от „Дондуков” 2 на случайниците в кабинета вече не може да се скрие – русенският милионер и кой знае защо транспортен министър Николай Събев, който уреди своята фирма „Еконт” с лъвски пай в доставките за сметка на държавните пощи, безстрашно плюе по Радев:

Проверка по рама

„Румен Радев днес: – нито дума за истинските убийци на невинни хора. Тези в България, които твърдо застанаха в помощ на жертвите, в неговия речник се оказаха „шарлатани“. Шарлатанин си, когато вдигнеш юмрук на чужд протест, когато се преструваш на „демократ“ а душата е на друго място. На изток.”

Подобна лексика в малко по-рафиниран вид използва и премиерът Кирил Петков. Сякаш забрави, че ако не беше Румен Радев, още щеше да подлъгва хората с менте хранителната си добавка.

Вместо това е министър-председател, за когото държавният глава вече е пречка.

Преди час цялата завера издаде прилично неграмотната за боравеща със словото пиарка на правителството Диана Дамянова, която пусна следния пост във фейсбук:

„Таз работа ще опре до импичмънт! Така става като гласуваш за човекът с вдигнат юмрук, a получиш Путински трол”.

В двете изречения с общо 3 правописни и пунктуални грешки Дамянова синтезира целия план на новата уж тайна коалиция Бойко-Киро-Доган-Копейкин и Слави: Румен Радев вън!

Магазин за Акумулатори

Материалът СХЕМА в Новините Днес: Бойко и Кирил Петков с договорка да бутнат Румен Радев с импийчмънт? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort