Криминални

Жесток побой: Ново видео твърди, че прокурорският син действа безмилостно

В социалните мрежи се появи ново видео, за което се твърди, че основно действащо лице е перничанинът Васил Михайлов, син на пернишкия зам. окръжен прокурор Бисер Михайлов. Кадрите са споделени от профила, носещ името Чичо Джак, а коментарът е: Прокурорското синче от Перник!

На кадрите се вижда как момче, което доста прилича на Михайлов, нанася жесток побой на друг човек, който през цялото време стои и се опитва да се прикрие от ударите му. През това време момиче иска да спре конфликта като на няколко пъти призова извършителят да престане. На кадрите се чува:

– Престани, бе човек! Приятел е на мой братовчед….

При опит да звънне на полицата, нападателят тръгва към нея, чупи й телефона и също започва да я удря. През цялото време, отново друг човек снима с телефон случващото се. Публикуваме видеото като медията не твърди, че на кадрите се вижда наистина Бисер Михайлов, тъй като кадрите са заснети в тъмните часове на денонощието.

Припомняме, че Михайлов беше задържан по обвинение за побой на бившия футболист на „Миньор“ (Перник) Румен Андонов. До ареста му се стигна след акция на МВР в града, в отговор на заканата на кмета Станислав Владимиров да оглави протести срещу отказите на полицията да работи по сигнали срещу младежа. Междувременно Главният прокурор Иван Гешев съобщи, че ще поеме случая с агресията в Перник, а местната прокуратура ще бъде проверена.

Проверка по рама

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort