България

Сигнал до НАП: Проверете колко кеш имат „протестиращите” пътищари в сейфовете и ще хванете Бойко, който лапа 50% от парите за строежите

Сигнал на Новините Днес до Националната агенция за приходите: данъчните да проверят касовите наличности на платените от Бойко Борисов „протестиращи” пътищари!

Пълен одит ще покаже схемата, по която 50% от получените от фирмите на хунтата стотици милиони като аванс за строежа на пътища са потънали в чекмеджетата на Баце.

Ето какво пише бившият програмен директор на Дарик радио – журналистът Владимир Танев, по темата:

Не е нужно да си дипломиран експерт счетоводител, за да схванеш тук измамната схема. При строителството се говори, че процентът на връщането при поръчките доближава 50.

Проверка по рама

Значи приближените до старата власт строителни фирми като са си получили огромните аванси, те са теглили кеш, за да връщат на властта.

Едни насрещни проверки могат лесно да хванат датите на авансите и датите на тегленето на каса. И ако такава връзка се установи, то собствениците трябва да дадат обяснение къде са отишли изтеглените пари без оправдателни документи.

Защото при връщането на пари под масата властта не издава фактури. А после наглите строителни чорбаджии да лепнат отново табелите „Искаме си парите“…

Материалът Сигнал до НАП: Проверете колко кеш имат „протестиращите” пътищари в сейфовете и ще хванете Бойко, който лапа 50% от парите за строежите е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button