България

ЛЮСПЕНЕ: Даниела Дариткова изпадна от политиката по заповед на Бойко Борисов

ГЕРБ започна да се люспи предизборно. По заповед на тартора на хунтата Бойко Борисов старата и компрометирана герберска муцуна Даниела Дариткова отпадна от листите за вота и така безславно напуска политиката след 12 години папкане, научи Новините Днес.

Официалната версия е, че Даниела Дариткова се оттегля от участие в предстоящите избори като кандидат за народен представител по своя воля, не заради далаверите, в които бе уличена през годините.

Нова ГЕРБ далавера в Новините Днес: Мъжът на Даниела Дариткова въртял незаконна чайна на връх Снежанка, избягал с 53 бона неплатени наеми

Ето какво написа Дариткова във фейсбук:

Проверка по рама

„В сложната политическа ситуация и епидемична обстановка лекарските ми умения ще са по-полезни на хората“, написа тя.

„Първото ми обещание като депутат беше, че няма да сменя телефонния си номер и няма да изоставя пациентите си. Не се отклоних от него и не съм спирала да работя в лекарската си практика. Винаги съм заявявала, че не съм професионален политик и в един момент ще се върна към житейския си избор – медицината“, посочва в мотивите си Дариткова.

Първо в Новините Днес! Измамниците в ГЕРБ: Опростиха 53 000 лв. наеми на мъжа на Даниела Дариткова

„Дванадесет години имах честта и отговорността да представлявам интересите на избирателите в Смолянска област в българския парламент. Била съм мажоритарен кандидат на ГЕРБ в изборите през 2009 г., пет пъти водач на листата в Смолянска област, три пъти председател на Комисията по здравеопазване и председател на Парламентарната група на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание. Печелили сме доверието на избирателите в изборите и сме изпълнявали поетите ангажименти“, припомня Даниела Дариткова.

ПОЗОР: Даниела Дариткова се отказала от дядо си Кирил, комунист №1 в Смолян, а БКП я пратила да учи в Ленинград (УНИКАЛНА СНИМКА)

„Вярвам, че жителите на Смолянска област отново ще подкрепят кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС, за да бъдем първа политическа сила за трети път тази година.

Магазин за Акумулатори

Убедена съм, че сериозна подкрепа ще получи и кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков – Невяна Митева. Гордост за региона ще бъде да изберем Президент с дълбоки родопски корени.

Тук сме научени да търсим това, което ни обединява, а не разделя. България се нуждае от стабилност, отговорно управление и политическо лидерство! И само обединени ще го постигнем!“, завършва смехотворния си пост Дариткова.

Материалът ЛЮСПЕНЕ: Даниела Дариткова изпадна от политиката по заповед на Бойко Борисов е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button