България

Сигнал до Новините Днес: ББ изхвърлил Биби Гавазова от спалнята след тежък гаф

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Приключенията на ББ в кревата с харема „Мата Хари“ предложи неизвестна досега драма с поредната журналистка. Сигнал до Новините Днес разкри, че Шугър деди с дебелия портфейл дълго време се е наслаждавал на прелестите на палавата тв звезда Биби Гавазова, преди гръм да падне в Рая.

ТВ буламачи: bTV и Nova на килимчето пред Бойко, промиват ни мозъците по поръчка на Борисов

Биби се издънила лошо пред властния си Чичко Парчико и била натирена от спалнята, с което загубила и ред екстри и обещания за бърза кариера, характерни за метресите от харема на възстаричкия мераклия.

Из коридорите на bTV се разправя още, че актуалната задоволителка на нагона на БиБиКинг – Натали, горко съжалявала, че заради старчока зарязала младия и доволно богат Доан Хасан, на когото няколко месеца слагала рога с корпулентния партиен лидер.

Новините Днес научи: Бойко и Севда ТВ сеят опорки в Нова и bTV, Вуйчо Спас играе двойна игра

„Заради ББ оставих Додо, старчето ми е длъжник“, коментирала Наталка, която също се надява на тв кариера с вдигнати крака. Бибитко ѝ обещал кариерно израстване, защото имал голямо влияние и се смятал за шеф в сянка на телевизията, пише още източникът на Новините Днес.

Материалът Сигнал до Новините Днес: ББ изхвърлил Биби Гавазова от спалнята след тежък гаф е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort